Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Tirgu Mures
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default Schema circuit electronic Sagem D-box 1

    M-ar putea ajuta cineva cu o schema a circuitului electronic de la D- box 1, Sagem?
    Ma intereseaza mai ales circuitul de alimentare.
    Multumesc.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sagem este dbox2. Verifica daca are 2 sloturi pentru carduri. Dbox1 are unul. Nu am decit poze din interior (pentru toate modele dbox2) si how to pentru debug, daca ai nevoie.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Tirgu Mures
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default Scema electronica Sagem d-box 2

    Intr-adevar are 2 sloturi pentru card, pe el scrie doar dbox, dar este d-box 2 Sagem.
    Imi trebuie schema electronica fiindca nu ma descurc altfel cu susrsa stricata.
    Rectific deci : il rog, pe cine poate, sa ma ajute cu schema electronica a receptorului Sagem d-box 2.
    Multumiri anticipate.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca conectezi sagemul la retea ce iti apare in display? Kein system, sau un verde slab, ce inseamna bootloader sters si trebuie scos si reprogramat. Se intimpla cind cineva incearca sa puna linux pe el si a facut ceva gresit. Problema des intilnita la dbox2.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Tirgu Mures
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default schema

    Nu mai apare nimic. Nu mai porneste sursa.
    Multumesc pentru ajutor, dar voi avea nevoie de schema electronica.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Sagem este dbox2. Verifica daca are 2 sloturi pentru carduri. Dbox1 are unul. Nu am decit poze din interior (pentru toate modele dbox2) si how to pentru debug, daca ai nevoie.
    am eu unul ptru cablu....care nu-l folosesc.
    am inteles ca digi tranzmite pe catv...pune si mie schema cum se pune linuxul pe el.
    cred ca nu e mare diferenta fata de nokia,nu
    350 kg de scule!

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa-ti functioneze cardul digi in dbox2 ai nevoie de boxkey si rsa ca si la dream dealtfel.
    In al doilea rind de multicam pentru slot2 compatibil cu toate systemele codicrypt.
    Iar de pus linux este la fel ca si la nokia. Difera punctul de dat masa in momentul potrivit.
    Daca ai nevoie da-mi adressa de mail sa-ti trimit minflsh/kernel/os,si schema. Unde se vede Schreibschutz, dai masa cu caracasa tunerului 1sec. dupa ce ai instalat os. In bootmanager execute script/enable with dedug text. Si esti in debug modus. Alegi un image 1x1 pentru cable si gata

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    man,nu este vba de nici un multicam sau alt kk,eu vreau sa-l fac pe key sau sh ghebos...schema poti sa o pui [email protected]
    merci
    350 kg de scule!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Cluj
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Sa-ti functioneze cardul digi in dbox2 ai nevoie de boxkey si rsa ca si la dream dealtfel.
    In al doilea rind de multicam pentru slot2 compatibil cu toate systemele codicrypt.
    Iar de pus linux este la fel ca si la nokia. Difera punctul de dat masa in momentul potrivit.
    Daca ai nevoie da-mi adressa de mail sa-ti trimit minflsh/kernel/os,si schema. Unde se vede Schreibschutz, dai masa cu caracasa tunerului 1sec. dupa ce ai instalat os. In bootmanager execute script/enable with dedug text. Si esti in debug modus. Alegi un image 1x1 pentru cable si gata
    Salut, vrea si eu pentru Nokia dbox2, tot ce-mi trebuie + sfaturi, pt. ca nu pot schimba image,... intra doare wilokome... (bine ai venit in germana) si apoi apare pe display Lcd doar Premier ein moment bithe.... sau asa ceva... si nu-mi intra nici o imagine...
    am cautat in interior pinul 12 de la flash-urile intel... dar surpriza.. in how to.. nu precizeaza daca se conecteaza la masa amandoua si cand si cum... in sensul ca... trebuie pornit boxul cand faci conexiunea si cand trebuie pus la masa.....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top