Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default back to dreambox

    Am fost nevoit de imprejurari sa intrerup o perioada mai lunga de timp utilizarea dreamului (am ramas la Gemini 2.5). As dori sa stiu daca pt. instalarea imaginilor Gemini 3/4 pe multiboot mai e valabila varianta cu imagine cvs (ex. scvs-dm7000-12122007.img) in flashul dreamului. In prezent am in flash cvs 109 din 2005 parca, cu care Gemini 2,5 e f. stabil. In ac. config. pot incarca Gemini 3 sau 4 pe USB?

    Am MAX si as dori sa stiu daca se reactualizeaza cardul pe camd si ultimile variante si Gemini 3/4

    Unde as putea gasi mai multe despre setarile pt. diseq 1,2

    Multumesc anticipat pt. info
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Installeaza gemini 4.0.cu gbox. Este f.stabil si sigur va face si cardul au. Daca ai posibiltatea de a face cs da pm.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default 2 intrebari (de incepator)

    As mai avea doua intrebari:

    1. daca instalez un "EMU complete" mai trebuie instalat si "EMu config" ?
    2. pentru Gbox, daca nu faci cs trebuie conexiune la internet?
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instaleaza si cam config, daca nu ai altul la indemina.
    Iti recomand mg1.26 daca nu ai de gind sa faci cs. face au si exista pluginuri interesante, binenteles conectat la router, ca sa le poti utiliza. ( keydownloader)

  5. #5
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Instaleaza si cam config, daca nu ai altul la indemina.
    Iti recomand mg1.26 daca nu ai de gind sa faci cs. face au si exista pluginuri interesante, binenteles conectat la router, ca sa le poti utiliza. ( keydownloader)
    Cine a zis ca nu merge cs cu mgcamd? ... mai ales daca scapi un cs2 pe langa el si newcs ...

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    merge shah cu mgcamd.............

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Cine a zis ca nu merge cs cu mgcamd? ... mai ales daca scapi un cs2 pe langa el si newcs ...
    Hai sa fim obiectivi. La ce iti foloseste gbox? daca nu ai de gind sa faci cs.
    Era vorba sa utilize mgcamd doar pe internal, si nu in combinatie cu newcs sau cs2gbox.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Hai sa fim obiectivi. La ce iti foloseste gbox? daca nu ai de gind sa faci cs.
    Era vorba sa utilize mgcamd doar pe internal, si nu in combinatie cu newcs sau cs2gbox.
    mgcamd nu citeste cardul,doar in combinatie cu newcs...
    gbox citeste cardul,face au la card si ultima varianta stie sa citeasca si majoritatea keys...
    350 kg de scule!

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi View Post
    mgcamd nu citeste cardul,doar in combinatie cu newcs...
    gbox citeste cardul,face au la card si ultima varianta stie sa citeasca si majoritatea keys...
    Dar ce zici de o varianta in care newcs citeste cardul si il da catre mgcamd si cs2? Nu cred ca mai e nevoie de alte explicatii ... rezultatul e un cs foarte curat ... si totusi fara gbox

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Smile Am reusit

    Am reusit si cu camd3880i + camd3.config si cu gbox. Cu ambele max face au insantaneu.

    Multumesc mult pentru suport.
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  11. #11
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Dar ce zici de o varianta in care newcs citeste cardul si il da catre mgcamd si cs2? Nu cred ca mai e nevoie de alte explicatii ... rezultatul e un cs foarte curat ... si totusi fara gbox
    Calitate foarte buna (m-am uitat la un meci pe sky it fara 1 sec de freeze)dar e intr-un stadiu incipient. Carduri putinele deocamdata in soparla cameleon.
    Are ceva ciudatenii. Nu-i convenea portul 10000 la mine din motive necunoscute si numele serverului

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Dar ce zici de o varianta in care newcs citeste cardul si il da catre mgcamd si cs2? Nu cred ca mai e nevoie de alte explicatii ... rezultatul e un cs foarte curat ... si totusi fara gbox
    daca folosesc ultimul mgcamd si ca si client gbox, cum vad ceilalti peer cardul meu local cu aceasta combinatie (mgcamd+newcs), in distanta 1 sau in distanta 2 ? sau nu-l vad deloc (nu ma refer la eventuale "carduri" virtuale ce pot fi emulate de mgcamd) ?
    Last edited by rocky7; 18th December 2007 at 14:36.

  13. #13
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rocky7 View Post
    cum vad ceilalti peer cardul meu local cu aceasta combinatie (mgcamd+newcs), in distanta 1 sau in distanta 2 ?
    Le dai linii din cs2 ...

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Le dai linii din cs2 ...
    asta inseamna ca iti vad cardul in distanta 2, nu ?
    ai cumva te rog un script de nabilo care porneste toata combinatia ?

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Dar ce zici de o varianta in care newcs citeste cardul si il da catre mgcamd si cs2? Nu cred ca mai e nevoie de alte explicatii ... rezultatul e un cs foarte curat ... si totusi fara gbox
    man eu explicam de un singur emu...fara alte combinatii
    asa sunt o gramada care se leaga la newcs...nu am probat inca chameleon,poate imi fac timp ptru niste teste la un card rumanisch
    350 kg de scule!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top