Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default Help: Portforwarding pt. THOMPSON SpeedTouch ST585

    Help: Portforwarding pt. THOMPSON SpeedTouch ST585

    Nu reusesc sa fac portforwarding pe modelul(wireless) mai sus enumerat.
    Are cineva in folosinta asa ceva?
    Ma puteti ajuta?

  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O mica completare, e vorba de modemul de la RTC. Are cineva asa ceva? A reusit sa faca portforward catre un IP intern?

  3. #3
    Memento Mori Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    489
    Posts Thanks / Likes

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Unde se pune IP-ul catre care se face forward portului? Eu nu vad ...

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu reusesti, singura solutie va fi sa-l faci bridge, solutie neplacuta in situatia data pt ca necesita inca un router, in care sa fie transferate date pentru conexiunea PPPoE.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    atena
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    te ajut eu da mi un msg si vorbim

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @aridan: Acolo nu este decat port translation, nu vad nici acolo cum se poate face port-forward catre un IP intern;

    @cartita: Da, asta ar fi ultima solutie, dar e pacat sa nu incerce intai sa foloseasca routerul pe care il are.

    Ar mai fi o varianta dar nu stiu daca merita riscul: de pus alt firmware (gen ww-wrt), problema e ca nu stiu daca acest router are cip Broadcom sau nu.

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Unde se pune IP-ul catre care se face forward portului? Eu nu vad ...
    Se face cum scrie in linkul lui aridan:
    Definesti un 'port translation' dupa care asociezi acest 'port translation' la un 'device' din retea (calculator, dream...).
    Device-ul se alege din lista (dupa MAC) sau daca nu apare in lista, se merge pe 'user defined' si se introduce IP-ul.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top