Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    greece
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default se mai merita sa cumpar un dm-500?

    cam ce se mai poate vedea cu un dream acum?
    cand nagra3 va fi spart,va fi in stare sa deschida tequilla?in timisoara costa 700ron,si ma intreb daca mai merita investitia.
    ma intereseaza in special nova daca functioneaza in sharing,deoarece canalele de sport transmit cam tot ce e interesant de vazut.
    chiar daca la ora actuala lucreaza,e posibil ca in viitorul apropiat sa dispara nova din sharing?
    multumesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru a-l folosi doar cu key nu cred ca merita 700 RON un dream. In share deschide cam tot dar pretul tot cam mare mi se pare pentru anul 2008.
    1.4 Al, 0.3 dB, Pozitioner Moteck+12",SS2,62E<->30W
    Parabola 2.2 m, Lnb Inverto 0,3 dB, Actuator 24", V-Box 2, VU+UNO, DM500S, BR-6574N Router
    1.15 Fe, 0.2 dB Maximum, HH SG 2100 (de vanzare)

  3. #3
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce se vede? Tot in afara de PowerVu si Codicrypt .... Pretul e cel care este . Si nu degeaba nu i-a cazut pretul de atatia ani .

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti sa-l cumperi fara nicio retinere. Pachetul care te intereseaza pe tine este vizionabil fara probleme in sharing.
    Gigel


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    greece
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc mult.;-am luat deja.astept pe cineva sa-l configureze

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    greece
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am unele probleme cu el,adica nu imi arata semnal pe unele TP-uri unde sigur este.
    de ex,nu pot prinde nicicum tp-up cu polsat sport,cel unde este zdf si parca mai erau 2,nu imi aduc aminte.
    pe canalele avut de el,cand am dat pe zdf,apare mesajul cu service not found,am mai dat o scanare a satelitului hot-bird,acum nu le-a mai gasit.am incercat sa la introduc manual,degeaba,nu imi apare semnal
    asta ar fi un aspect.al doilea,cum se introduc key-le manual in el?
    am vazut la rubrica de key ca sunt disponibile pt CYFRA
    inca nu am share,sunt doar pe cam

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default transpondere cu semnal

    Quote Originally Posted by cyp123 View Post
    am unele probleme cu el,adica nu imi arata semnal pe unele TP-uri unde sigur este.
    de ex,nu pot prinde nicicum tp-up cu polsat sport,cel unde este zdf si parca mai erau 2,nu imi aduc aminte.
    pe canalele avut de el,cand am dat pe zdf,apare mesajul cu service not found,am mai dat o scanare a satelitului hot-bird,acum nu le-a mai gasit.am incercat sa la introduc manual,degeaba,nu imi apare semnal
    asta ar fi un aspect.al doilea,cum se introduc key-le manual in el?
    am vazut la rubrica de key ca sunt disponibile pt CYFRA
    inca nu am share,sunt doar pe cam
    Salut,

    Am avut si eu o problema asemanatoare cu dream-ul pe Astra 19,2 est.Daca mai ai si alt receptor conectat in bucla (cu dream-ul) scoate-l din priza si incearca sa scanezi dupa aceea transponderele respective.In cazul meu strong-ul 5400 transmitea in stand-by semnalul de 22kHz(comutare banda) si dream-ul nu vedea unele transpondere din banda inferioara.Dupa ce am oprit strong-ul s-a rezolvat problema.Bafta!

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    greece
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by corneliu66 View Post
    Salut,

    Am avut si eu o problema asemanatoare cu dream-ul pe Astra 19,2 est.Daca mai ai si alt receptor conectat in bucla (cu dream-ul) scoate-l din priza si incearca sa scanezi dupa aceea transponderele respective.In cazul meu strong-ul 5400 transmitea in stand-by semnalul de 22kHz(comutare banda) si dream-ul nu vedea unele transpondere din banda inferioara.Dupa ce am oprit strong-ul s-a rezolvat problema.Bafta!
    pare ciudat,insa am schimbat cablul coaxial si acum e perfect,semnal 95%

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cyp123 View Post
    pare ciudat,insa am schimbat cablul coaxial si acum e perfect,semnal 95%
    Sint multe fenomene care nu se explica la receptia prin satelit.Bine ca ai rezolvat-o.E bine sa protejezi cu banda izolatoare mufa F de la conexiunea LNB-ului deoarece in timp apare electrocoroziunea datorita ploilor, iar la citiva ani sa schimbi cablul coaxial pentru ca la frecvente de ordinul gigahertzilor cresc pierderile in dielectric pe masura ce acesta imbatrineste.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top