Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4

Thread: Pblema SS2 2.6b

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default Pblema SS2 2.6b

    Nu prea obisnuiesc sa scriu dar de data asta am nevoie de ajutor situatie fara scapare.
    La instalarea driverului (orice versiune) SS2 da "device cannot start (Code 10)".
    Pc: procesor E 6300, Gigabyte GA-945P-S3, 2g Ram, video 7600Gt tot Gigabyte.

    -Am incercat mai multe variante de win Xp
    -Am incercat toate sloturile pci
    -Am incercat si alt calc
    Same problem

    Mentionez ca sa defectat in timp ce functiona, se incalzea si pierdea semnalul si dupa ce am instalat win a parut problema mai sus mentionata.

    Va multumesc

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din device manager da uninstall la driver.

    Sterge din windows\system32\drivers\
    skynet.sys si daca mai este altceva similar (ex. skynetbda.sys)
    Du-te in windows\inf
    (prima data din control panel folder options, fa-l sa-ti arate fisierele hidden)
    si cauta acolo fisierele *.inf ce contine Technisat.

    Tre sa-ti dea ceva de genu oem**.inf
    Sterge-le.

    Da restart
    o sa gaseasca iarasi placa
    Da-i driverele corecte (4.4.1 , preferabil non-bda)



    Sry, acum am citit ca s-a dus in timp ce functiona. Din cate am vazut nu are protectie la scurt circuit la alimentarea lnb. Probabil ca s-a dus sursa chopper.
    Last edited by trex_daemon; 16th December 2007 at 20:26.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca as avea o schema pe care nu o gases nicaieri poate, poate as reusi sa fac ceva, asa ma uit la componente ca ..... fara sa inteleg prea multe.

    Multumesc pentru raspuns

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da-mi un e-mail pe PM si iti trimit eu schema de la SkyStar2 V2.6b Power Supply.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top