Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default s-a stricat dreamu?

    Salutare tuturor,

    Am o problema mare cu un dreambox 500. Ieri s-a blocat imaginea, l-am resetat, insa dupa resetare nu se mai incarca nimicn nu se vede nimica pe TV, ramane blocat pe ledul galben (ca si cum ar fi pornit). L-am resetat de mai multe ori insa tot asa ramane. Ce pot face cu el?

    MUltumesc pt aorice ajutor?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by kangoo View Post
    Salutare tuturor,

    Am o problema mare cu un dreambox 500. Ieri s-a blocat imaginea, l-am resetat, insa dupa resetare nu se mai incarca nimicn nu se vede nimica pe TV, ramane blocat pe ledul galben (ca si cum ar fi pornit). L-am resetat de mai multe ori insa tot asa ramane. Ce pot face cu el?

    MUltumesc pt aorice ajutor?
    Reinstaleaza imaginea, cu dreamup si cablu serial.
    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  3. #3
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lasa-l cateva ore scos din priza inainte de a incerca sa-l legi la DreamUp. Daca nu merge, inseamna ca e boot loaderul troznit si se rezolva numai cu JTAG-ul!

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca mai e in garantie, trimite-l la furnizor si, in mod normal, vei primi altul in loc.
    Gigel


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Parca la DM500 nu se poate scrie bootloaderu. Eu stiu ca la DM500 nu ai ce face cu JTAg.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mutumesc tuturor pt ajutor,

    Am reinstalat imaginea cu dreamup si merge din nou. Am pus gemini 4.0 insa am o problema: cand doresc sa introduc un canal intr-un bouqet mi se restarteaza dreamul. E destul de nasol deoarece de exemplu canalele de la dolce sunt imprastiate pe mai multi provideri in lista de canale. Ce imagine imi recomandati sa pun?

  7. #7
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ai spatiu suficient pe dream. Mai sterge din ceea ce nu-ti trebuie. Buchete care nu te intereseaza,emu care nu le folosesti..addons etc.
    Imaginea pe care o ai e suficient de buna,dar banuiesc ca tu ai pus un back-up nu una curata de zici ca sunt imprastiate canalele.
    Pune img curata, pui ce emulator folosesti niste settings pe care le gasesti peste tot pe net si cam atat.

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Interesant e ca si al meu are aceleasi simptome tot de ieri. Nu am incercat inca sa-i pun alta imagine inca , trebuie sa ma duc sa-mi iau un cablu null modem de la slujba. incerc mai pe seara.
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cred ca e plina memoria, am pus numai gemini 4.0 (varianta de pe rdi-dreambox) + ccam + setarile rdisetting 15.12.2007.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    114
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by kangoo View Post
    Nu cred ca e plina memoria, am pus numai gemini 4.0 (varianta de pe rdi-dreambox) + ccam + setarile rdisetting 15.12.2007.

    Pai asta e problema,folosesti toti satelitii de la 30W la 62E? eu cred ca nu,sterge satelitii pe care nu te uiti si ai sa vezi ca-ti dispar problemele!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top