Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    329
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme cu Eurosport pe HB

    De vreo doua zile nu mai vrea sa mearga Eurosportul de pe HB deloc Am un Strong 4355Evo cu patch Concord si pana acum nu am avut probleme. Am verificat cheile, am rescanat transponderul, totul pare sa fie OK. La versiunea in engleza, se aude doar sonorul, la cea in romana, negru complet

    Cine ma poate ajuta sa remediez problema :P

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania-EVERYWHERE
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default aaaaaaa!

    am observat si eu aceasta problema ...mai demult pe un 4125....au mai fost probleme trecatoare insa s-au remediat in alte softuri..asa ca rabdare.....
    eu iti garantez insa ca merge pt ca il vad cu alte skule...
    IN ROMANIA, NICI IN ORA EXACTA NU MAI AM INCREDERE!

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se pare ca Eurosport trece in Via 2.5 Eurosport2 a trecut deja

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deja la 7 grade E, atat Eurosport cat si Eurosport2 au trecut in Via 2.5.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania-EVERYWHERE
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default aaaaaaa!

    ****** 2 & Mediaguard 2 & Viaccess & Viaccess 2
    astea sunt normele pt eurosport 13 grade..asa ca ar trebui sa mearga fara probleme!
    concret pe 4155-4125 nu mere...iar pe 6125-6155 mere...asa ca nu tine faza...
    luati-va toti dreamboxuri si scapati de belea
    IN ROMANIA, NICI IN ORA EXACTA NU MAI AM INCREDERE!

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    210
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe SS2 cica imi merge cu
    V 011C00 08 7333CB322DEAA5E5 ;EuroSport 13°E key update: 15/12/2002
    Am incercat sa bag cheia pe 4155 cu Concord dar nu merge. Ori n-am facut ceva bine...
    când nu ştii ce faci, lucrează cu grijă

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Polul NORD maramures
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default strong 4355 e<

    MERGE PERFECT PE STRONG 4355 E CU PATCHUL CONCORD,CHEIA O GASESTI AICI:http://www.koorosh-sky.8m.com/catalog.html, BAGI PROVIDERUL IN LOC LA GLOBECAST.


  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [email protected]:
    -Va salut stimatii prieteni si coolegi:
    -Eu expree am incercat pe str4155evo & str6355,ora 23.40,date.29.06.2005si merge fara nici o problema,plus ca pe str4155evo am pus primul patchConcord (prima versiune care a aparut prima data),pt ca sa va spun dreptt nu am mai reusit sa schimb patch-ul la el,cauza ,dar nu am nici un fel de problema de a merge EEERrrosssprttt.via,tps'in cheya speciala'pe HB13*gr,iar cum am mai spus sipe str6355CI no problem(merge perfect)cel putin pina in momentul de fata.asta multumitaa maestrului @energyps2 & @mihaip.toata stimma

    multtt success sincer.

    bobi.Cj
    ________________________________________________
    Srt.4155evo\Srt6355\Lnb.Sharp0,5db\Lnb.Gold0,3db
    Offset 0,9m fixa\Offset 1,1m mobila(urmeaza a treia ant Offset)...

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Se pare ca ....

    Se pare ca dupa multi ani de convietuire ... Eurosport s-a decis sa ne paraseasca ... intra in lumea beznei ... Seca2 Irdeto2 si Via2.5 .... asta e ! a fost frumos si s-ar mai putea sa fie dupa ce "baietii buni" o sa-si puna mintea si relatiile in miscare ! Va mai fi de vazut in pachetele in care este preluat ... TPS sau Cabo

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    153
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eurosport merge liber pe Astra19° E 11953Mhz SR27500 3/4

  11. #11
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da, dar in germana...
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Pe HB cu srt6355+mrv2.24 ...

    Am verificat acum pr HB cu Matrix MRV2.24 ( il gasiti la Matrix files ) tot pachetul Eurosport 1 este functional ... inclusiv Esp Romanian !

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania-EVERYWHERE
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default zzzz

    acum am probat pe toate strongurile merge....ma refer la cele cu concord si cu patch gen 6xxx!(pe toate ver de concord)
    smecheria sta in modificarea unui prvID si introducerea cheii de rigoare!
    VERIFICAT-CLASIFICAT!
    codarea ramine aceeasi pina la sfirsitul anului...cel putin!
    IN ROMANIA, NICI IN ORA EXACTA NU MAI AM INCREDERE!

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    -Va salut:
    Chiar acuma am verificat iar EuroSpoooort-ul de pe Hotbird 12.558 V 27500,cum am intrat in caasa'si merge fara nici o problema pe str6355 si pe str4155evo,fara sa fac absolut nici o modificare de patch\software,acuma ca sa inteleg si eu este cunva vorba de o alta fregventa in afara de care am trecuto eu.
    Va rog mult sa ma corectati sau sa-mi spuneti\explicati daca este vorba de o alta fregventa de pe Sat.Hotbird.Nu este nici o suparere daca ma corectati(daca spun ceva gresit).Daca este alta freg va rog sa-mi spuneti ca sa Comnfirm daca (merge orii\numerge).
    multumesc

    bobi.Cj
    __________________________________________________ ______
    Srt.4155evo\Srt6355\Lnb.Sharp0,5db\Lnb.Gold0,3db
    Offset 0,9m fixa\Offset 1,1m mobila\Offset 0,9m fixa\Lnb.Gold0,3db...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Eurosport & Eurosport 2 on Hotbird are working in BISS?
    By hardbox2 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 7th December 2006, 21:52
  2. Canal+,Decale,Sport ,Eurosport 1, Eurosport 2,
    By don Pedro in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 11th November 2006, 01:07
  3. Eurosport si Eurosport 2 Romania
    By optichef in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 8th June 2006, 20:23
  4. By By Eurosport
    By Daeng in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 11th March 2006, 10:46
  5. Can see EuroSport Sports channel but not EuroSport News
    By tangorocking in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 21st June 2005, 23:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top