Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33
  1. #1
    alexandru99
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Receiver Combo HD Technomate 6900, PVR Ready

    Salut ! Sunt nou pe acest forum, am cumparat ieri un receptor Combo HD Technomate 6900. Am vazut ca prinde Pro Tv HD fara probleme. Mai mult de atat poate inregistra pe iesirea USB pe un hard extern sau chiar pe un stick ! Are cineva vreo idee despre acest aparat ? Mersi !

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alexandru99 View Post
    Salut ! Sunt nou pe acest forum, am cumparat ieri un receptor Combo HD Technomate 6900. Am vazut ca prinde Pro Tv HD fara probleme. Mai mult de atat poate inregistra pe iesirea USB pe un hard extern sau chiar pe un stick ! Are cineva vreo idee despre acest aparat ? Mersi !
    Fara suparare, de unde l-ai cumparat si cate parale ?

  3. #3
    alexandru99
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    L-am gasit in Obor la 1500 lei, undeva pe aripa Colentina. Am un abonament la Max TV si merge fara probleme !

  4. #4
    alexandru99
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    M-am uitat pe factura ! Firma se numeste Alfastar ! Vad ca au si un site de net: http://www.alfastar.ro/

  5. #5
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai nimerit la cea mai ieftina firma.Un LNB de 18 lei la ei costa 78 lei.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  6. #6
    alexandru99
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Am vazut multe produse de satelit, am vrut initial sa cumpar un receptor Humax HD-CI la 999.80 lei, dar am preferat acest Technomate Combo 6900 pentru ca are si un lector de citire si doua locase de modul. In plus am vazut ca se poate receptiona PRO TV HD si mai si inregistreaza. Mi s-a parut un pret formidabil. Daca ma uit pe preturile de pe alte situri se pare ca nu m-am pacalit. Apropo, erau LNB-uri la 20-30 lei si multe altele care erau mai scumpe, dar cum sunt incepator nu ma pricep ce faceau !... Poate n-ai mai trecut de mult pe acolo, dar preturile mi s-au parut destul de bune !

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Evry - France
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut Alex !

    Nu-ti face probleme cu Technomate'ul tāu Combo, te asigur cā ai fācut o alegere excelentā iar pretul de la voi nu mi se pare absolut deloc piperat ! Eu l-am vāzut functionând la un prieten care dupā ce mi-a arātat tot ceea ce stie sā facā, mi-am azvârlit în pod printre vechituri fostul meu Echostar 7000 !

    l-am rugat pe amicul cu pricina sā-mi aducā si mie unul în direct de la Londra cāruia i-am achitat echivalentul la 450 de Euroi ! Este produs relativ nou apārut pe piatā si este normal ca specialistii satelit din jurul tāu, ( în România !), sā nu-l cunoascā încā foarte bine !

    Ciao...ciao !

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satenicu View Post
    Ai nimerit la cea mai ieftina firma.Un LNB de 18 lei la ei costa 78 lei.
    daca e hd ready
    boy2good

  9. #9
    alexandru99
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Salut tuturor !
    Ce sa inteleg, ca acest produs nu se gaseste inca pe piata franceza si se gaseste la noi ?!... De fapt cautand putin am constatat ca acest Technomate Combo 6900 a aparut pe siturile din Anglia, deci mai mult pe piata de acolo !
    Am facut niste teste de inregistrare pe PRO TV HD cu o memorie flash externa si am ramas surprins cat de bine functioneaza ! O sa incerc si cu un hard extern pentru ca mi se pare intersanta aceasta posibilitate de inregistrare HD pe care o are ! Oricum va tin la curent cu acest produs !...

  10. #10
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    681
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate nu functioneaza bine cu orice hard extern, de pe unele nu reuseste sa redea inregistrarea, oricum aparatul lucreaza foarte bine si deschide toate canale hd codate.

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United Kingdom
    Posts
    650
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai facut o alegere destul de buna il cunosc personal direct pe producator si sunt in relatii foarte bune cu el ceea ce pot sa zic e ca are si o sa aiba suport software foarte bun in plus technomate are o gama foarte diversificata de produse de recomandat ar fi si TM-9100 Linux super , la pret foarte acceptabil in comparatie cu dreamboxul iar ca o paranteza saptamana trecuta am discutat cu producatorul si ar fi interesat sa intre in contact cu cineva din echipa care scrie softuri pt dream ''Gemini'' sau ''Nabilo'' cred ca stiti de ce :P daca este cineva in cunostinta de cauza va rog sa ma contactati (e dispus sa cotizeze)
    Suport software pt receiverul tau gasesti cu update la zi aici:
    http://www.alsat.co.uk/forum/index.php
    iar cel al producatorului aici:
    http://www.technomate.com/software_updates.php

    watch tv for free

  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Evry - France
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut Alexandru99,

    Ba da gāsesti Technomate 6900 Combo si în Franta, am dat de el pe la niste magazine specializate din Paris ! Nenorocirea face cā eu sunt cu domiciliul si cu job'ul tocmai pe la vreo 40 de Km de distantā... !

    Nu-ti povestesc în plus cum se circula pe aici când am vrut eu sā-l cumpār, transporturile în comun erau paralizate, tren, metrou, autobus, etc., ( mama lor de grevisti...!), cred cā ajungeam mai repede pe Lunā decât în buricul Parisului ! În plus pânā-ti gāsesti un loc de parcare îti mai creste si barba pânā la genunchi...

    Dacā tu l-ai plātit aproximativ 430 de Euroi la Bucuresti , ( 1500 RON !), atunci aflā cā la Paris costā 495 de Euroi, iar la Londra unde l-a cumpārat amicul meu costā 289 GBP, ( Lire Sterline !), ceea ce face cam 410 Euroi !

    Conu' Sātenicu nu cine stie ce dispute & nemultumiri o fi avut cu magazinul de unde ti-ai achizitionat tu aparatul ?!? Judecând dupā toate posturile lui de pe acest forum, se pare cā-i un... "meseras cu state vechi de platā", asa cā o fi stiind el ce zice când trage tare cu tunul pe ei !

    Ciao...ciao...

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tutu View Post
    Din pacate nu functioneaza bine cu orice hard extern, de pe unele nu reuseste sa redea inregistrarea, oricum aparatul lucreaza foarte bine si deschide toate canale hd codate.
    Ne zici si noua cam cum le deschide?Cu card original?

  14. #14
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    681
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu carduri originale evident

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United Kingdom
    Posts
    650
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Cu pach pe el deschide tot ce merge la ora actuala plus canalele hd din pachetele respective ma refer la premiere hd cat despre pret le pot lua la preturi mai avantajoase :P decat a-ti scris voi pe aici

    watch tv for free

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top