Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor ProgDVB!!

    Am instalat o versiune mai noua de "nvidia", iar acum cand deschid progDVB-ul, imi apar patratelele plimbandu-se pe tot ecranul.
    Am mai citit undeva pe forum de cineva care a patit la fel, dar nu mai gasesc topicul respectiv.
    Va rog daca poate cineva sa ma ajute sa scap de necaz
    P.S.
    Intel Pentium 4, 2,4G, 512 DDR, windows XP, Gforce 4, ProgDVB v 4.31.2 etc.
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    2,652
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult "zumeo_z"!
    M-ai indatora foarte mult daca mi-ai putea spune mai amanuntit cum se face toata operatiunea, pentru ca pare mai complicat(cel putin pentru mine).
    Multumesc anticipat
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am executat patch-ul in fisierul "Filtre" din progDvb, mi-a confirmat ca s-a executat cu scces, dar patratelele zboara in continuare.
    Cel putin acum stiu care este cauza(a inceput sa-mi scrie in josul paginii
    ca zboara patratica ca sa-mi aminteasca sa actualizez playerul Elecard de la "moonlight").
    Daca as fi gasit pe forum explicatia sau rezolvarea, cum se intampla de obicei, n-as mai fi plictisit pe nimeni cu intrebari.
    M-am alarmat putin pentru ca este sambata si nu-mi trebuiau tocmai acum patratele zburatoare.
    Scuzati-ma de deranj si daca se poate totusi sa-mi spuneti, cine stie, de ce n-au disparut patratelele(patch-ul avertizeaza ca trebuie rulat doar o singura data)
    Multumesc pentru intelegere! Mai ales lui "stailus"!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  5. #5
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Nu ai rulat patchul unde trebuie. Probabil ca ai instalat progdvb in mai multe locuri.

    tre sa vezi care e locatia din care se incarca filtru elecard si in directorul ala sa pui patch, sau inregistreaza acum dupa patch codecul elecard si tre sa fie OK.


    P.S. Acum sper ca nu intrebi CUM INREGISTREZ FILTRUL .

    Si ca as nu mai scriu o data iti dau o adresa. www.skystar2.go.ro/howto este acolo ceva despre construirea si inregistrarea filtrelor.


    STAILUS. BALAURUL CU SAPTE CAPETE )

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc
    S-a rezolvat
    Am scapat de patratele si am mai invatat un pic!
    Multumesc inca o data si trebuie sa inteleaga toat lumea ca nu strigi dupa ajutor decat cand nu mai ai alta solutie.
    Cel putin asa am crezut eu.
    Tote cele bune si weekend placut la toata "familia"!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Antarctica
    Posts
    191
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumim Don'Fanel si tie la fel

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ajutor ProgDVB 4.79.2
    By vl01prv in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 5th October 2006, 18:30
  2. Ajutor - ProgDVB
    By jimmy202 in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 24th August 2006, 19:15
  3. Ajutor (ProgDVB-ul si canalele scanate)
    By jakab in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 9th January 2006, 01:13
  4. ajutor subtitrare tv1000 cu progdvb
    By kangoo in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 4th December 2005, 16:15
  5. Ajutor ProgDVB+SS1
    By JonySimic in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 9th April 2004, 00:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top