Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: Digi TV & Astra

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default Digi TV & Astra

    Salutare
    Vreau sa va cer ajutorul intr-o problema.Acum am o antena offset de 1,2 m .Vreau sa-mi fac abonament la Digi .E tipul de receptor la care poti conecta 2 televizoare si poti urmari simultan programe diferite.
    Problema e urmatoarea:
    Vreau sa folosesc un singur cablu si eventual actuala antena.Daca e posibil,ce materiale am nevoie si cum trebuie interconectate. Orice alta solutie e binevenita.
    Multumesc anticipat.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hm..

    Pai pentru un semnal ok itzi trebuie 2 antene si la un receptor DIGI dublu itzi trebuie 2 cabluri ca sa vezi la ambele televizoare posturile digi si astra !Pe langa asta mai ai nevoie de lnb-uri twin la ambele antene si 2 comutatoare diseq 2x1!

    Din pacate trebuie sa tragi 2 fire de la antene la lnb si sa pui si astra si intelsat pe o antena parerea mea e ca e cam greu !
    Ai uitat sa precizezi locatia !
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  3. #3
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tocmai ce s-a discutat in urma cu cateva zile aceasta problema - pentru Romania.
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Romania
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In Bacau receptionez Astra 1, Hotbird, Sirius si Intelsat/Thor cu o antena de 0,9 m multifocus cu 4 lnb si suport reglabil ( http://www.dk-sat.ro/?l=ro&m=2&c=1&sc=3&p=10&fid=77 ) si am calitate a semnalului de 80% pe toti satelitii mentionati mai sus pe Humax Digi II
    Dorel Visan: "mi-ati bagat maimuta-n casa." filmul Occident

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Quote Originally Posted by Sky's the limit View Post
    In Bacau receptionez Astra 1, Hotbird, Sirius si Intelsat/Thor cu o antena de 0,9 m multifocus cu 4 lnb si suport reglabil ( http://www.dk-sat.ro/?l=ro&m=2&c=1&sc=3&p=10&fid=77 ) si am calitate a semnalului de 80% pe toti satelitii mentionati mai sus pe Humax Digi II
    Seamana cu o toroidala. Performantele ?
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455°
    Longitude: 26.048°
    Latitude: -42.869°
    Longitude: 147.328°
    Latitude: -46.404°
    Longitude: 168.356°

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

  6. #6
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai logic ca este toroidala...dar se pare ca baietii n-au auzit de asa ceva si ce reiese din topic ca este un ofset de 0.9 cu care prinde 19 est -01vest - WRONG! Nu se prinde in ro decat cu torodiala1
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca acea antena este toroidala ...atunci ce este asta http://www.hm-sat-shop.de/antennen-w...tm_medium=free sau sant la fel
    Aia este un multifocus http://www.hm-sat-shop.de/antennen-w...ximum-t85.html ,banuiesc ca si suportul din spate este la fel .

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    te rog sa-mi trimiti nr tau de tel k sa te sun si sa vb mai multe.si eu sunt din bc.astept nr tau.

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la fel am patit si eu cu astra pe humax digi+lll.scanez astra,salvez programele si cand le caut in lista dispar imediat daca comut pe un program de pe intel.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top