Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Romania
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default noua versiune software la HUMAX Digi+II...

    ... poarta numele de BRFSNA 1.00.14. Am facut imprudenta de a o instala azi si pe langa faptul ca mi-a amestecat toate programele de pe trei sateliti (Intelsat 10-02, Sirius si Hotbird), acum nu mai vrea sa mai memoreze nimic de pe Astra la 19.2E.
    @ Spartacus: Te rog ofera-mi o solutie.
    Dorel Visan: "mi-ati bagat maimuta-n casa." filmul Occident

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai pana maine rabdare....
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  3. #3
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Romania
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Completez: A inceput sa memoreze si de pe Astra 19.2 dupa un restart complet si daca respect urmatoarea procedura: Meniu>Instalare>Cautare manuala>Salvare rezultate si apoi iesit din meniu. Daca dupa Cautare manuala merg direct in Editare Canale uita tot ce am scanat pe Astra.
    Dorel Visan: "mi-ati bagat maimuta-n casa." filmul Occident

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Romania
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Sky's the limit View Post
    ... poarta numele de BRFSNA 1.00.14. Am facut imprudenta de a o instala azi si pe langa faptul ca mi-a amestecat toate programele de pe trei sateliti (Intelsat 10-02, Sirius si Hotbird), acum nu mai vrea sa mai memoreze nimic de pe Astra la 19.2E.
    @ Spartacus: Te rog ofera-mi o solutie.
    Sa inteleg ca deocamdata sa ne abtinem de la update

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default Digi Update nashpa rau

    Acum 5 minute Humax-ul meu si-a facut update. A amestecat canalele si satelitii.... Cum fac sa dau inapoi?

    Edit: Humax 2 de la Digi. Am vazut ca a aparut o optiune "Actualizare Canal Dinamic" , umblat, nu face nimic. Imi vine sa dau cu receiverul pe fereastra... vreti fulmuletul? :d

    Am impresia ca se fac teste pe oameni (si animale).

    Nici WSS-ul nu mai merge. Tot ce inainte statea automat pe 4:3 sta labartzat pe 16:9.

    UPDATE-le asta e DOWNDATE, adica e VARZA
    Last edited by cde34; 5th December 2007 at 19:30.

  6. #6
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Romania
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt de acord cu Cde34!. Cu toate incercarile mele de a reface ordinea canalelor si de a reintroduce Astra 19.2E receptorul nu vrea sa coopereze! Pare ca accepta schimbarile si apoi revine la setarile lui... Nu recomand nimanui aceasta "actualizare" software pentru HUMAX Digi+II!
    Dorel Visan: "mi-ati bagat maimuta-n casa." filmul Occident

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    145
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Sky's the limit View Post
    Sunt de acord cu Cde34!. Cu toate incercarile mele de a reface ordinea canalelor si de a reintroduce Astra 19.2E receptorul nu vrea sa coopereze! Pare ca accepta schimbarile si apoi revine la setarile lui... Nu recomand nimanui aceasta "actualizare" software pentru HUMAX Digi+II!
    Oi fi eu mai greu la pricepere da' tot sustin ceva la care unii de aci se supara:
    Toata umblarile la softuri, programe lasam pe luna urmatoare.
    scurt
    cu respect
    <a href="http://www.danasoft.com"><img src="http://www.danasoft.com/vipersig.jpg" border="0"></a><p><div style="font-family:Arial,sans-serif;font-size:11px;">Sign by Dealighted - <a href="http://www.dealighted.com">Coupons & Discount Shopping</a></p></div>

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    confirm si eu ca mi-a innebunit humaxul dupa update ...
    si nu mi-e ciuda decat de faptul ca am vrut sa ma uit pe forum inainte de a face update-ul sa vad cum se comporta, dar mi-a fost lene si i-am dat direct update (

  9. #9
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Subscriu si eu la bulibaseala care s-a facut la canale.
    Dupa ce am butonta 1/2 ora sa le aranjez, pur si simplu cand am comutat cu Ch.down a reamestecat lista.

    La fel si a doua oara.

    A treia aranjare a ramas , nu stiu cat timp.

    Ce am mai observat sau nu am fost atent la trecerea in standby nu se mai aude releul. Nu am stat sa verific daca in standby alimenteaza LNB-ul.


    Le urez softistilor care au lucrat noua varianta si fac experiente pe noi sa-i manance nasul lui Mos Nicolae de la sectiunea Pozele zilei , postul 2884 chiar daca azi se mananca peste.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  10. #10
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202, Longitude: 27.322, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum draqu putem scăpa de spamul de la pornirea receptorului? Am căutat n meniu si nu am găsit nimic...., dacă apasă nevastă-mea pe actualizare...?
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  11. #11
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iar se joaca cu nervii oamenilor, exact cand nu trebuie...

  12. #12
    Bagator de/in seama Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Turda Metropolis
    Posts
    444
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bibbicu View Post
    Cum draqu putem scăpa de spamul de la pornirea receptorului? Am căutat n meniu si nu am găsit nimic...., dacă apasă nevastă-mea pe actualizare...?

    Bine ca inca ne mai intreaba daca vrem update sau nu... ce frumos era daca il facea automat si ne trezeam cu noua minune de soft direct fara avertisment...
    Il asteptam si pe celalalt Mos sa vedem ce surprize ne face...

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Romania
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rpintea View Post
    Iar se joaca cu nervii oamenilor, exact cand nu trebuie...
    Fratilor oare versiunile astea de fw nu se testeaza inainte de a fi aruncate plebei ? Sau ne-au facut pe toti beta testeri din oficiu ?

  14. #14
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incercati setarea asta:

    PREFERINTE-SETARI DIVERSE-ACTUALIZARE CANAL DINAMIC == DEZACTIVARE
    -----------------------------OPTIUNE IN LISTA DE CANALE == OPRIRE.


    Cu setarile astea la mine s-a stabilizat.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  15. #15
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Romania
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @pytonu
    Felicitari pentru promptitudinea solutiei! Esti cumva angajat RCS?... Oricum le-ai facut un serviciu.
    @ Spartacus
    Nu crezi ca setarea implicita pentru optiunea ACTUALIZARE CANAL DINAMIC sa fi fost DEZACTIVARE si astfel sa nu mai fi existat nemultumiri cu privire la aceasta actualizare?
    Dorel Visan: "mi-ati bagat maimuta-n casa." filmul Occident

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top