Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    departe
    Posts
    470
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum pot conecta DM 500 la calc

    Mi-am cumparat de curand un DM 500 si nu stiu sa-l conectez la calc . Ma incurc la cablu crossover (nu stiu unde sa-l bag in calculator ca am decat o intrare ) . Mai trebuie sa mai ceva switch ... Multumesc anticipat.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yonut View Post
    Mi-am cumparat de curand un DM 500 si nu stiu sa-l conectez la calc . Ma incurc la cablu crossover (nu stiu unde sa-l bag in calculator ca am decat o intrare ) . Mai trebuie sa mai ceva switch ... Multumesc anticipat.
    Cablul crossover :

    P.S Recomand router intre calculator si dream.
    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  3. #3
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poţi folosi si un cablu null modem ca să conectezi dreamul la PC.Şi bineinţeles că ai nevoie şi de router.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  4. #4
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yonut View Post
    (nu stiu unde sa-l bag in calculator ca am decat o intrare ) . Mai trebuie sa mai ceva switch ... Multumesc anticipat.
    Acea singura intrare de care zici tu e placa de retea prin care te legi la net? Daca nu vrei sa-ti cumperi router(care e cea mai eleganta si confortabila metoda) si vrei neaparat sa-l legi la comp, atunci mai trebuie sa pui inca o placa de retea in calculator.


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default conexiune dm-pc

    Salut la toata lumea!

    Eu am cumparat de curind un router ZyXEL P 320 W cu ajutorul caruia am conectat pc-ul si un dm 500.Sint multumit de el, dar am totusi o problema:desi pc-ul se conecteaza la net si comunica cu dreambox-ul, acesta din urma nu se poate conecta la net.Imi da o eroare ''can't resolve host name!''.La dm am name server-ul,gateway-ul si net-mask-ul ca la pc, iar ip-ul cred ca e bun.Ma puteti ajuta cu un sfat?
    Multumesc.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @corneliu66
    La dream lasa bifat dhtp si reporneste receptorul. Va lua probabil ip si restul setarilor in mod automat corect.
    Gigel


  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default download

    Ai avut dreptate!A mers.Multumesc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top