Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Germany
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default Kein System - DBox

    Sal la toti,
    mor de necaz...pina sa fac prostia asta dbox-ul mergea super. Am vrut sa pun un nou image. a mers totul bine. am actualizat datele din meniu ptr. netzwerk, am testat, totul ok. Dupa un start nou a aparut:
    BMon V1.0 mID 01
    fID dd gtx ID 0b
    fp ID 5a ds ID 01
    a6 e9.ca.05. 00 00 ed
    Hw rev x5 sw rew 0.81
    B/EX/F1 (MB) 16/16/08

    KEIN SYSTEM
    si nu am legatura cu dbox sa pot pune backap-ul inapoi. Am stricat-o?
    sau se mai poate face ceva?

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hmmm cine avea dbox? Dongle? Poate si altii , asadar ai sanse de reparare (sper) .

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Germany
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va rog daca cineva stie sau a mai avut asa ceva sa ma ajute.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trebuie sa-i rescrii imaginea

    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=2439

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Fii linistit. Nu ai stricat-o.
    Foloseste dbox II bootmanager, cablu nullmodem, crossover si instaleaza alt image.
    Ai un tutorial si pe sectiunea asta dreambox si dbox2. Cauta aici http://www.rdi-board.com/showpost.ph...2&postcount=12
    O sa reusesti.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default Image 2x1 sau 1x1 ?

    Nokia & Philips = 2x1 Sagem= 1x1. Exista si Sagem cu 2x1 cele arginti.
    Daca ai pus Image in tmp prin Lan. Data viitoare procedezi asa:Softaktualisieren/ Experten Funktionen/Einzelne Partition einspielen/ flash without bootloader. Astfel systemul nu va mai cadea. Bafta

  7. #7
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai pus IMG gresita in loc de 2xi , ai pus 1xi , sau invers.
    pune IMG corespunzatoare si e OK.

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti sa incerci si cu D-BOX Imageflashingassistent ( http://www.hallenberg.com/freedownloads.php ) , ca a doua varianta ( mai simpla ) . Bineinteles cu o img . potrivita )

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ Levi
    in urmatorul link sunt poze exact cum sa faci

    http://www.yadi.org/mirror/dboxupdat...all.php#basebm


    mfg Dongle

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top