Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Brasov
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default sunt batut in cap si am nevoie de ajutor....

    Am citit cele 3242 topicuri din arhiva placi DVB si cred ca sunt batut in cap......m-am inscris pe n site-uri de profil am intrat si pe acolo pe forumuri dar se pare ca sunt batut in cap....nu inteleg exact ce trebuie sa fac......
    Am instalat ProgDVB 4.85.3, S2emu 1.28 si Vplug 2.0.1.0 si driverele 4.4.1 pentru SS2 ver 2.3,am o antena de 1,10 si 2 LNB puse pe hotbird si astra.....intii am pus hotbird pe diseqos A-opt A am scanat transponderii,apoi astra pe diseqos B opt A si am scanat transponderii.
    Am instalat prog dvb,am extras s2emu in C:\progDVB,am extras vplug tot in root ProgDVB,am extras romanian language in root ProgDVB,am intrat in Filters si am dat register,am extras soft cam direct link url in root ProgDVB
    Am deschis ProgDVB si in Plugins am dat activ pe vplug,apoi in Channel list am scanat pe rind hotbird si astra.......
    Si acum ma uit DOAR la bbc prime(hotbird) si la comedy central(astra)........
    Nu stiu ce sa mai fac...... un how to sau o discutie pe telefon(sun eu!) cred ca m-ar mai lumina.
    Are cineva rabdare si bunavointa sa ma ajute..........MULTUMESC

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Tm
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu My Theatre sau cu Alt DVB, par mai simplu de utilizat, mere si gigi etc.
    Skystar2, SG-2100, 2xDolce, 1xDigi, poz. Strong x 1.2 Fe

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai din cate ai scris inseamna ca 95% esti rezolvat si nu esti chiar asa batut in cap precum te lauzi.
    Din moment ce ai scanat cei doi sateliti, ba chiar iti si merg niste programe inseamna ca mai ai nevoie de fisiere cu chei bune.
    Ti-am pus aici un folder cu tot ce e nevoie (contine vPlug si S2emu). Continutul lui il pui in folderul Plugins din ProgDVB. Nu e nevoie ca pluginurile sa fie in radacina lui ProgDvb. Le poti sterge de acolo.
    La pornire o sa-ti fie activ S2Emu cu care poti vedea Premiere si Taquilele pe Astra si Polsat pe Hotbird.
    Pentru a vedea TPS pe Hotbird e nevoie sa dezactivezi S2Emu si sa activezi VPlugul.
    Probabil ca maine va trebui sa introduci niste chei noi. Dar e o alta zi!
    http://www.zshare.net/download/5350919b6ac89d/

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Brasov
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @SLAman
    multumesc dar nu mai merge nici cat vedeam......am descarcat in plugins,am pornit progdvb
    si imi apare :error! menu id conflict! s2-emu-enabled=40040(0x9c6 (scris de doua ori...) si de mai multe ori.....cand in sfarsit se deschide nu mai pot face channel search iar in plugins am de doua ori vplug si s2-emu.....am debifat activ la un vpug si la un s2-emu dar nimic....

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iti apar de mai multe ori deoarece le ai si in radacina si in plugins. Sterge tot ce tine de pluginuri din radacina si lasa doar ce ti-am trimis in Plugins.

  6. #6
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Brasov
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @SLAman
    am facut dar tot nu merge nimic.....nu mai pot face channel search

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In cel mai rau caz dezinstalezi si reinstalezi ProgDvb-ul. Apoi scanezi satelitii si vezi sa-ti mearga canalele free. Apoi pui in folderul Plugins ceea ce ti-am trimis.
    E bine ca la inceput sa instalezi doar strictul necesar si pe masura ce merge mai adaugi cate ceva.

  8. #8
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Brasov
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @SLAman
    Am dezinstalat si reinstalat progdvb,atat si nimic altceva....am dat un search channel si pe hotbird gaseste 162 canale free(radio+tv),173 canale codate si 14 canale date codate iar pe astra gaseste 36 canale free,72 canale codate si 8 canale date free......am extras in plugins cea ce am primit am rescanat si nimic nou.....ceva nu merge.....in plus ramin cu iconita de satelit pe verde chiar daca am oprit progdvb...
    De asemenea la audio and video option-direct show sunt cu default graphs pe main concept la toate.
    In progdvb-filters sunt elecard mpeg-2 decoder&streaming plug-in for wmp pe evaluation si deci nu-i pot da register.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pana poimarti te poti tot chinui.
    In primul rand pune tu o noua lista de transpondere ( www.kingofsat.net) apoi pune vplug-ul si keys ( nu iti trebuie alt emu).
    Atat vplug cat si keys (la zi) le gasesti pe www.rodvb.com
    Facand toate astea e imposibil sa nu mearga.
    Eu iti recomand 3 playere dvbdream,mytheatre si progdvb.

  10. #10
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Brasov
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ovidiumarius
    Am luat vkeys si softcamkeyes sile-am pus in plugins.....am luat lista cu transponderi si am pus-o in transponderi.......am dat channel search si nu se schimba nimic....aceleasi programe......
    E normal ca iconita de satelit sa ramina verde dupa oprirea progdvb?

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by est View Post
    @ovidiumarius
    Am luat vkeys si softcamkeyes sile-am pus in plugins.....am luat lista cu transponderi si am pus-o in transponderi.......am dat channel search si nu se schimba nimic....aceleasi programe......
    E normal ca iconita de satelit sa ramina verde dupa oprirea progdvb?
    e normal sa ramana verde !

    Quote Originally Posted by est;
    Am dezinstalat si reinstalat progdvb,atat si nimic altceva....am dat un search channel si pe hotbird gaseste 162 canale free(radio+tv),173 canale codate si 14 canale date codate iar pe astra gaseste 36 canale free,72 canale codate si 8 canale date free......am extras in plugins cea ce am primit am rescanat si nimic nou.....ceva nu merge.....in plus ramin cu iconita de satelit pe verde chiar daca am oprit progdvb...
    De asemenea la audio and video option-direct show sunt cu default graphs pe main concept la toate.
    In progdvb-filters sunt elecard mpeg-2 decoder&streaming plug-in for wmp pe evaluation si deci nu-i pot da register.

    Parerea mea e ca sunt cam putine posturi pentru Hotbird.. s-ar putea sa nu fie pusa pe pozitie la fix antena !
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu cred ca nu ti-e reglata bine antena.
    In orice caz, daca ai imagine pe canalele free atunci conditiile ca sa vezi unele canale codate sunt:
    -sa receptionezi acele canale
    -sa ai pluginul si cheile corecte
    Eu iti recomand sa incerci sa receptionezi transponderul 10873 V 27500 de pe Hotbird 13E. Este un transponder puternic si pe orice canal de pe acest transponder, de exemplu France 5, vplugul isi face singur update la chei.
    Asadar , daca receptionezi acest canal si ai vPlugul activ trebuie sa-l vezi decodat. Daca o sa-ti mearga pe France 5, atunci o sa-ti mearga tot pachetul TPS, inclusiv Multivision.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top