Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default S2emu - alarma sonora

    Cum pot sa dezactivez alarma sonora din S2emu 1.28 (suna la fiecare 5-10 secunde, pe anumite canale numai, cum ar fi Discovery Science). In S2emu.ini-Editor nu am gasit optiunea respectiva. Alarma suna chiar si cand nu este activat S2emu, ci doar Vplug. Stiu sigur ca e de la S2emu, am mai avut problema asta mai de mult, dar nu mai tin minte cum am rezolvat-o. Fenomen interesant, alarma inceteaza cand incep reclamele si reapare cand incepe documentarul propriu zis.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar is curios. Eu nu am intalnit inca acest fenomen. Pe ce satelit, in ce pachet?

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ti-am dat lamuriri in PM.

  4. #4
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Cum pot sa dezactivez alarma sonora din S2emu 1.28 (suna la fiecare 5-10 secunde, pe anumite canale numai, cum ar fi Discovery Science). In S2emu.ini-Editor nu am gasit optiunea respectiva. Alarma suna chiar si cand nu este activat S2emu, ci doar Vplug. Stiu sigur ca e de la S2emu, am mai avut problema asta mai de mult, dar nu mai tin minte cum am rezolvat-o. Fenomen interesant, alarma inceteaza cand incep reclamele si reapare cand incepe documentarul propriu zis.
    Încearcă să foloseşti doar s2emu fără vplug.Adică ,şterge tot ce ţine de vplug şi lasă doar s2emu şi vezi dacă mai face.Poate apar ceva conflicte între cele 2 emulatoare.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deocamdata nu am observat nimic. Mai testez.
    S-ar putea sa fie ceva in legatura cu subtitrarea, nu cu S2Emu.
    Ce aplicatie DVB folosesti?

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Esti sigur ca e S2Emu de vina? Nu ai alte pluginuri?
    E interesant ca doar in timpul emisiunilor, si nu si in timpul reclamelor, ca presupun ca ambele sunt codate.

    Eu inca n-am auzit alarme sonore la mine
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Folosesc ProgDVB 4.85.3, S2emu 1.28 si Vplug 2.0.1.0, alte plugin-uri nu mai am (in afara de CSC, WinCSC si Green Button, toate 3 dezactivate). Alarma apare pe canalele mentionate chiar si cand este activat doar un singur plugin, S2emu sau Vplug. Cand o sa am timp, o sa le izolez pe rand sa vad care face fente.
    Alarma suna ca un clopotel, timp de 1 secunda, la intervale de 5-10 secunde, si numai pe cele 3 Discovery de pe 12.723H. Discovery Ro este OK.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gata, s-a rezolvat. Slaman, ai avut dreptate ca era in legatura cu subtitrarea. Celelalte canale de pe transponderul asta, 12.723 se vedeau perfect, dar cele 3 Discovery se vedeau cu mici intreruperi si macroblocuri. Am dezactivat subtitrarea la Channel property si si-au revenit iar alarmele au disparut. Acum imi dau seama ca in pauze nu era subtitrare, de aceea nu aveam alarme!
    Va multumesc la toti.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Acum imi dau seama ca in pauze nu era subtitrare, de aceea nu aveam alarme!
    De acolo mi-a venit si mie ideea!

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DEZACTIVATI AVERTIZARILE SONORE DIN WINDOWS...si scapati de probleme!

    ProgDVB-ul e de vina...nu emulatorul
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am dezactivat ProgDvb-ul. Demult si complet. Dar daca suna din clopotei o sa-l reinstalez de Craciun.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top