Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default Pozitioner SRT V50

    Am un asemenea pozitioner si dintr-o data nu-mi raspunde la comenzi. Nu pot sal opresc nici din telecomanda nici din butonul lui. Pot muta antena pe alt satelit,apoi il memoreaza si cand vreau sa revin inapoi nu m-ai vrea. Cand deplasez antena pe display i-mi arata Eroare. Cine ma ajuta?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default reseteazal

    nu ai manualul de utilizare?
    probabil trebuie resetat.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    L-am resetat si nimic!

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    IS
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca l-ai resetat si tot persista problema s-ar putea sa mai fie din cauza pacth-ului din receptor. (daca l-ai schimbat). Unele pacht-uri care nu sunt pe deplin ok mai dau astfel de erori. eventul pune pachul care l-ai avut inainte si vezi daca la fel se comporta.
    Eu am patit asa ceva cu strong 6355 si era de la patch..
    STRONG SRT6355>V-BOX II 60 POZ.>OFF-SET 1,2>DIGI. GOLD 0,3dB>62E-4W

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca pun alt receptor tot asa face!

  6. #6
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    s-a dus memoria. nu mai ai ce-i face. asta e boala la stronguri sau motek-uri, care sunt facute pe aceeasi linie de productie.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    eu am un moteck care a avut traful ars l-am schimbat transformatorul dar am nevoie sa stiu cum se numeste integratul U3 de linga rezistentele r5 si r7 care a fost scos de pe placa de un amic acum nu mai stiu ce era acolo, care aveti va rog sa imi spuneti cum se numeste integratul de pe placa(VBOX880)
    MULTUMESC
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default U3

    Uln 2003an

  9. #9
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://pdf1.alldatasheet.co.kr/datas...ULN2003AN.html

    datele de catalog ale integratului.

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    multumesc mult o sa il caut sa vad daca gasesc in comertul de la noi
    inca odata multumesc!
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  11. #11
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se gaseste, e produs de Texas Instrument. iti recomand firma Conex Electronic de pe strada Maica Domnului din Bucuresti daca vrei sa ai garantia ca e piesa originala. Vitacom si Telezimex vand si componente contrafacute la pret foarte mic fatza de originale, dar nu ai nici o garantie ca macar functioneaza cand cumperi de la ei asa ceva.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Desfa-i capacul si verifica condensatoarele de pe alimentare.Am intalnit de asemenea si multe lipituri reci. Verifica cu atentie sudurile unor componente mai voluminoase cum sunt: releele,condensatoarele electrolitice sau stabilizatoarele integrate.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top