Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: Help .. Va Rog.

  1. #1
    De Vanzare ...$$$ Teacher
    Join Date
    May 2005
    Location
    RO
    Posts
    237
    Posts Thanks / Likes

    Default Help .. Va Rog.

    Ieri a venit un prieten la mine cu DM500-S,rugamintea lui sa i-l fac eu sa vada altceva decat FTA... si cum sunt si saritor ..si foarte curios de fel am zis ca ok macar incerc .
    Am citit cam tot ce consider ca era de citit aici pe forum si m-am apucat de treaba : am pus imaginea Gemini410 iar ca emu MGCamd 1.25 si CCcam v2.0.4 apoi ultimele key, merge acum pe el D+,PW,Polsat si probabil mai merg si altele dar nu am mai probat m-am dus direct la TPS am incercat sa astept pe USHUAIA si France 4 si 5 ..dar nu merge, si se pare ca de aici incolo nu ma mai descurc .
    Cine poate sa ma ajute sa fac si TPS sa mearga ? mentionez ca e primul Dreambox pe care pun mana asa ca fiti indulgenti cu un incepator .
    P.S Multumesc.
    Omul: un milimetru peste maimuta, cand nu este cu un centimetru sub porc .....

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SCR View Post
    Ieri a venit un prieten la mine cu DM500-S,rugamintea lui sa i-l fac eu sa vada altceva decat FTA... si cum sunt si saritor ..si foarte curios de fel am zis ca ok macar incerc .
    Am citit cam tot ce consider ca era de citit aici pe forum si m-am apucat de treaba : am pus imaginea Gemini410 iar ca emu MGCamd 1.25 si CCcam v2.0.4 apoi ultimele key, merge acum pe el D+,PW,Polsat si probabil mai merg si altele dar nu am mai probat m-am dus direct la TPS am incercat sa astept pe USHUAIA si France 4 si 5 ..dar nu merge, si se pare ca de aici incolo nu ma mai descurc .
    Cine poate sa ma ajute sa fac si TPS sa mearga ? mentionez ca e primul Dreambox pe care pun mana asa ca fiti indulgenti cu un incepator .
    P.S Multumesc.
    Ai lucrat bine... bine ai venit printre noi
    In privinta TPS:
    -azi nu merge cu nici un EMU;
    -nu merg decit citeva canale ABSat;
    -merg in schimb toate canalele cu Vplug

  3. #3
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SCR View Post
    Ieri a venit un prieten la mine cu DM500-S,rugamintea lui sa i-l fac eu sa vada altceva decat FTA... si cum sunt si saritor ..si foarte curios de fel am zis ca ok macar incerc .
    Am citit cam tot ce consider ca era de citit aici pe forum si m-am apucat de treaba : am pus imaginea Gemini410 iar ca emu MGCamd 1.25 si CCcam v2.0.4 apoi ultimele key, merge acum pe el D+,PW,Polsat si probabil mai merg si altele dar nu am mai probat m-am dus direct la TPS am incercat sa astept pe USHUAIA si France 4 si 5 ..dar nu merge, si se pare ca de aici incolo nu ma mai descurc .
    Cine poate sa ma ajute sa fac si TPS sa mearga ? mentionez ca e primul Dreambox pe care pun mana asa ca fiti indulgenti cu un incepator .
    P.S Multumesc.
    Felicitari, te-ai miscat bine pentru un incepator!
    First_zipper ti-a explicat deja cum sta treaba cu keyle (azi sunt, maine nu mai stii ce o sa vezi), asa ca daca tot ai instalat CCcam, cauta macar o linie (preferabil mai multe) si problema e rezolvata, o sa vezi tot ce misca. Ca alternativa ai mai putea incerca Gbox, dar ia-le pe rand, s-ar putea sa le incurci ...

  4. #4
    De Vanzare ...$$$ Teacher
    Join Date
    May 2005
    Location
    RO
    Posts
    237
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Multumesc pentru raspunsul prompt.(Sincer credeam ca am facut ceva gresit si din cauza asta nu merge TPS.. )
    Printre detinatorii de Dreambox inca nu sunt aparatul e a-l unui prieten care nu se pricepe .(si curiozitatea m-a impins sa i-l fac eu.) Oricum o sa aiba probleme pentru ca nu are internet dar nu are decat sa-si bage si sa profite de posibilitatile aparatului.
    Inca odata multumesc.
    Omul: un milimetru peste maimuta, cand nu este cu un centimetru sub porc .....

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SCR View Post
    Cine poate sa ma ajute sa fac si TPS sa mearga ?
    merge cu sbcl prin pc, vezi aici :
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=48477

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    Ai lucrat bine... bine ai venit printre noi
    In privinta TPS:
    -azi nu merge cu nici un EMU;
    -nu merg decit citeva canale ABSat;
    -merg in schimb toate canalele cu Vplug
    Quote Originally Posted by rocky7 View Post
    merge cu sbcl prin pc, vezi aici :
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=48477
    Eu ce-am scris... pai cum iti mere tie SBCL fara Vplug

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca au revenit AU ( france 5 si mgcamd1.25)

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu noul mgcamd 1.26 face tps AU fara probleme. il gasesti la croteam, cel mai bun site de download pentru dreambox.

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dinu_paturica View Post
    cu noul mgcamd 1.26 face tps AU fara probleme. il gasesti la croteam, cel mai bun site de download pentru dreambox.
    E doar impresia mea, sau tu aici doar cauti motive de cearta?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    E doar impresia mea, sau tu aici doar cauti motive de cearta?
    in ce sens ? poate esti tu prea sensibilizat de noua directie de pe acest forum, devenit "very politically correct" ...
    daca te referi la recomandarea cu site-ul croat, am facut-o fiindca @SCR a zis ca e incepator si poate nu stie de el. daca te deranjeaza in vreun fel formularea "cel mai bun", o schimb in "dupa parerea mea cel mai bun", desi nu intelg care e problema. tu nu ai descarcat niciodata nimic de la croati ?

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default mgcamd 1.26

    acum se poate downloda de pe situl gemini, din meniul addons

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by imeDB View Post
    acum se poate downloda de pe situl gemini, din meniul addons
    sa mai adaug ca, cu un AutoRoll.Key corespunzator face AU si pe pw. (p.s. se gaseste tot la croati)

  13. #13
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dinu_paturica View Post
    in ce sens ? poate esti tu prea sensibilizat de noua directie de pe acest forum, devenit "very politically correct" ...
    daca te referi la recomandarea cu site-ul croat, am facut-o fiindca @SCR a zis ca e incepator si poate nu stie de el. daca te deranjeaza in vreun fel formularea "cel mai bun", o schimb in "dupa parerea mea cel mai bun", desi nu intelg care e problema. tu nu ai descarcat niciodata nimic de la croati ?
    Ma deranjeaza stilul tau de a ataca pe cineva la el in casa, asta pentru a nu-i spune lipsa de politete. E ca si cum cineva te primeste la el la masa iar tu ii spui ca ai mancat mai bine la vecinu' ... Ma rog, sper ca macar de data asta sa intelegi.
    Deja am intrat in offtopic, asa ca nu te astepta la alte replici de la mine.
    O zi buna,
    Satwien.

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    regenind la omu care a scris primul postul:P) , chiar nu simt nevoia sa completez pe nimeni si chiar saring un pic peste dreambox.
    detzin un echolite 790 made in vapor , atat de betzi o fo chinezii aia mici ca io-r pus si sigla invers , pt aia scula e beton:P)
    deci , pe soft 2.83 pe echolite , cu softcam la zi , si activat meniurile secret , si nagra2 (desi cred ca merge fara ele si e universal valabil la orice scula cu patch):

    pe hotbird :
    pt key de viaaccess gratis : stati cateva secunde pe france 5 , france 0 , sau ushuhaia.
    (desi sincer dupa scula imi dau seama ca oricare din programele de la 95-pana undeva dupa 114 fac treaba asta deci nu prea conteaza am zis 3 dintre cele care merg sa avetzi mai multe posibilitati)
    pe astra:
    acceasi faza pt premiere , nu bag mana in fok pt taquilla , cred ca inca tre key la zi dar s-ar zice ca merge si asta.
    si daca softcamu mai are si alte key destepte , o sa te bucuri de si mai multe
    toate cele mentionate aici , universal valabile si pt mgcamd 1.26 e ultimul parca .
    posibilitati mai sunt , una f valabila si este gboxu-l daca ai nevoie de ajutor la departamentul asta , cu mare placere. nu ma semnez ca scrie in stanga)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top