Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default astra19,2...d+...seca3

    rog sa mai confirme cineva,iar daca s-a mai scris pe aici pe undeva in ultimele ore si nu am vazut sa-mi stearga cineva postul:d+ se poate vedea full pe astra19,2 si AU pe un deco IRIS/ROVER ....daca e full inseamna ca e seca3...nagra2 nu mai e aproape deloc.confirmat 100%de la spanioli.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2006
    Location
    capitala Praziliei
    Posts
    407
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa e...pe astra 19.2 merge full..

  3. #3
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Confirmarile nu prea sunt concludente - adica nu aapar din surse verificate !

  4. #4
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate o poza ar fii bine venita


  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Caut sa reglez si eu o antena, am postat la "pe ce satelit sint"
    Acum prind taquilla la greu si TVP (polonezii). Banuiesc ca sint pe astra 19,2, adevarat?
    Hirschmann 0.85 + DM2800 H-H + Opticum 7700CICX + LNB0.2
    OPPO981HD + DENON 2308 + LE40M86 + MONITOR AUDIO BZ 5.1

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine merge din sharing in seca pe Astra 19E,inverzind-se casuta de seca in afara de Taquille care se inverzeste pe nagra.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by Lordu View Post
    Caut sa reglez si eu o antena, am postat la "pe ce satelit sint"
    Acum prind taquilla la greu si TVP (polonezii). Banuiesc ca sint pe astra 19,2, adevarat?
    salut , da, pe astra esti . o parere : ar fi util sa faci rost de revista INFOSATELIT ( sunt acolo in fiecare nr. lista cu toate canalele de pe toti satelitii receptionabili din Romania ). bafta .

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am probat si NU merge decit n2
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2006
    Location
    capitala Praziliei
    Posts
    407
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by savin stelian View Post
    salut , da, pe astra esti . o parere : ar fi util sa faci rost de revista INFOSATELIT ( sunt acolo in fiecare nr. lista cu toate canalele de pe toti satelitii receptionabili din Romania ). bafta .
    la ce dracu iti trebuie revista aia? intra pe net pe www.flysat.com si vezi toti satelitii acolo..

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Quote Originally Posted by costi_smile View Post
    la ce dracu iti trebuie revista aia? intra pe net pe www.flysat.com si vezi toti satelitii acolo..
    Salut , nu stiu daca ai aflat ( s-a dat la stiri .....) nu toata lumea are laptop pt. a verifica pe ce satelit (intrand pe site ul respectiv ) se afla antena , in cazul unui montaj sau a unui reglaj . Avand lista de sateliti si de canale tv la indemana( revista INFOSATELIT , deocamdata singura revista de specialitate pe'' hartie '') ,cel in cauza s-ar descurca mai usor ( sa nu ii uitam pe incepatori ) . Ma intreb ce v-a spune @MIHAIP , cand v-a citi : '' la ce dracu iti trebuie revista aia ? '' ( citand pe @costi_smile ) . Acesta e modul in care unii useri stiu sa aprecieze munca unui colectiv de a scoate un material util (revista ''INFOSATELIT'' ). Bafta .

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2006
    Location
    capitala Praziliei
    Posts
    407
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by savin stelian View Post
    Salut , nu stiu daca ai aflat ( s-a dat la stiri .....) nu toata lumea are laptop pt. a verifica pe ce satelit (intrand pe site ul respectiv ) se afla antena , in cazul unui montaj sau a unui reglaj . Avand lista de sateliti si de canale tv la indemana( revista INFOSATELIT , deocamdata singura revista de specialitate pe'' hartie '') ,cel in cauza s-ar descurca mai usor ( sa nu ii uitam pe incepatori ) . Ma intreb ce v-a spune @MIHAIP , cand v-a citi : '' la ce dracu iti trebuie revista aia ? '' ( citand pe @costi_smile ) . Acesta e modul in care unii useri stiu sa aprecieze munca unui colectiv de a scoate un material util (revista ''INFOSATELIT'' ). Bafta .
    oi fi din redactie..

  12. #12
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2001
    Location
    unde vrei TU mo...
    Posts
    1,771
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    ...recomand ...www.lyngsat.com... sunt profesionisti...parerea mea!

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Lordu View Post
    Caut sa reglez si eu o antena, am postat la "pe ce satelit sint"
    Acum prind taquilla la greu si TVP (polonezii). Banuiesc ca sint pe astra 19,2, adevarat?
    Daca vezi Premiere da

  14. #14
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hienelor........
    Când ne dădeam pe net prin dial-up, revista INFOSATELIT era mămica sateliţilor, acum avem net fullllllll, suntem şmecheri. Uitaţi de unde s-a plecat.....
    La colţ cu voi, pe coji de nuca....
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Botosani
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bibbicu sunt perfect de acord cu tine.Sunt abonat infoSatelit de prin '97 si nu ii dau pentru nici un site, cu ei am crescut (am 20ani ), ei au fost profesorii mei in pasiunea pentru satelit.
    infoSatelit - toata stima
    Athlon64 3800+ with Skystar 2 watched on an 19" wide Benq FP92wa | Strong SRT 4155 | Digi TV(1160NA) | 2xDolce | 1.2m Fe | 2x0.9m Al
    Dell Inspiron 1501 | Turion64 X2 TL-56 1,8Ghz | 2Gb RAM | 160Gb HDD | ATI X1150
    +many more

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top