Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    331
    Posts Thanks / Likes

    Default Help montura HH!

    salut,
    de instalat am instalt-o, am memorat de la 62 est pana la 30 w, problema este ca in progdvb se duce aiurea pe alte coordonate, dar daca ii dau io dupa cum le-am memorat eu, adica goto satellite position merge, cum asignez pe numarul memorat de mine in diseqc 1.8 sateliti din prog dvb?

    tks

    _________________________________________
    HUMAX F1-CI & Prime Focus 1,8 Al
    NOKIA 9600 &DVB2000+Invacom 0,3dB
    SS2 Rev2.3 ,Cryptoworks&Conax Cam
    Loc:44.42N/26.12E

    FUN RDI!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    468
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum comanzi tu montura HH din ProgDVB? SS2 nu stie Diseqc 1.2, numai 1.0., adica 4 sateliti, selectati prin comutator, nu rotind antena.

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Rico
    Cum comanzi tu montura HH din ProgDVB? SS2 nu stie Diseqc 1.2, numai 1.0., adica 4 sateliti, selectati prin comutator, nu rotind antena.
    De ce dezinformezi lumea....ProgDVB stie diseqc 1.2 cu driverele modificate de Mibi si SS2Diseqc v1.8
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Curtea de Arges
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Referitor la problema ta:
    Exemplu: Hotbird = poz. 4
    Pentru a se duce singur la pozitia 4 in momentul in care deschizi un program de pe Hotbird faci asa: selectezi in bara de sus unde ai toti satelitii, satelitul Hotbird. Dupa ce ai selectat, dai "go to 4". Dupa asta vezi ca este undeva langa bara cu sateliti butonul "modifi"; il apesi. Te intreaba daca modifici pozitia satelitului cu "go to 4". Ii dai "yes".In momentul asta se duce singura pe pozitia 4 (hotbird) atunci cand accesezi un program de pe acest satelit. La fel faci cu toti satelitii la rand. Pentru a se muta singura antena de la un satelit la altul fara sa te mai intrebe daca vrei s-o muti, te duci in setari si ai acolo ceva de genul "confirm motor driving". Dezactivezi aceasta optiune. Din acest moment nu trebuie decat un click pe program si restul se rezolva. Mai "babeste" de atat n-am putut scrie. Satelitul si pozitia sunt fictive.
    Bafta la configurare.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    331
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sal,
    cand ajung diseara acasa o sa fac cum ai zis, sper sa ii dau de cap!
    revin daca mai am belele........
    Tks

    _________________________________________
    HUMAX F1-CI & Prime Focus 1,8 Al
    NOKIA 9600 &DVB2000+Invacom 0,3dB
    SS2 Rev2.3 ,Cryptoworks&Conax Cam
    Loc: Loc:44.42N/26.12E

    FUN RDI!

    _________________________________________

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    331
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sal,
    multumesc frumos ptr tot, deci SRT-V50 comanda HH-ul fara probleme, nu mai fortez placa, @benix am urmat pasii tai si a mers perfect, multumesc mult!


    _________________________________________
    HUMAX F1-CI & Prime Focus 1,8 Al
    NOKIA 9600 &DVB2000+Invacom 0,3dB
    SS2 Rev2.3 ,HH MOTEK 2100,Cryptoworks&Conax Cam
    Loc:44.42N/26.12E

    FUN RDI!

    __________________________________________

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. montura hh
    By alex2000 in forum RDI - Satelit
    Replies: 13
    Last Post: 11th September 2006, 18:19
  2. Montura H-H
    By marexim in forum RDI - Satelit
    Replies: 15
    Last Post: 31st March 2006, 01:28
  3. montura h-h
    By duhuletz in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 15th March 2006, 11:45
  4. ce fel de montura ?
    By cozmozs in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 13th September 2005, 12:53
  5. Montura H-H please help !
    By traian+ in forum RDI - Satelit
    Replies: 8
    Last Post: 31st May 2005, 10:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top