Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default Pe ce satelit sint? HELP

    Am montat antena, si am cautat sa o orientez cit mai la sud. De la mine (Tg Jiu ) in pozitia asta ar trebui sa am ASTRA 1D,3A 23.5 E
    . Am prins un satelit dar nu stiu pe care. Printre programe regasesc Bloomberg la greu, dintre care 3 bloomberg codate, anume Franta, Spania si Italia. Bloomberg English, European si German sint free. Mai gasesc Raisat-uri , toate codate, 3 Sky-uri codate, TBN Europa,Italia,Rusia,Spania precum si multe canale arabesti, ca Yemen TV, SaudiArabian TV2, Islam TV, etc
    Va rog, daca aveti idee pe ce satelit ma aflu, dati un post.

    Multumesc!
    Hirschmann 0.85 + DM2800 H-H + Opticum 7700CICX + LNB0.2
    OPPO981HD + DENON 2308 + LE40M86 + MONITOR AUDIO BZ 5.1

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    banuiesc ca e vorba de Hot Bird.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    triscaunye
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Lordu View Post
    Am montat antena, si am cautat sa o orientez cit mai la sud. De la mine (Tg Jiu ) in pozitia asta ar trebui sa am ASTRA 1D,3A 23.5 E
    . Am prins un satelit dar nu stiu pe care. Printre programe regasesc Bloomberg la greu, dintre care 3 bloomberg codate, anume Franta, Spania si Italia. Bloomberg English, European si German sint free. Mai gasesc Raisat-uri , toate codate, 3 Sky-uri codate, TBN Europa,Italia,Rusia,Spania precum si multe canale arabesti, ca Yemen TV, SaudiArabian TV2, Islam TV, etc
    Va rog, daca aveti idee pe ce satelit ma aflu, dati un post.

    Multumesc!
    Esti pe satelitul Hot Bird la 13 E
    http://www.flysat.com/hotbird.php

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Lordu h-h sau .....alta creeatzie?:P)

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Lordu View Post
    Am montat antena, si am cautat sa o orientez cit mai la sud. De la mine (Tg Jiu ) in pozitia asta ar trebui sa am ASTRA 1D,3A 23.5 E
    . Am prins un satelit dar nu stiu pe care. Printre programe regasesc Bloomberg la greu, dintre care 3 bloomberg codate, anume Franta, Spania si Italia. Bloomberg English, European si German sint free. Mai gasesc Raisat-uri , toate codate, 3 Sky-uri codate, TBN Europa,Italia,Rusia,Spania precum si multe canale arabesti, ca Yemen TV, SaudiArabian TV2, Islam TV, etc
    Va rog, daca aveti idee pe ce satelit ma aflu, dati un post.

    Multumesc!
    cred ca esti pe hotbird 13 est
    http://www.flysat.com/tv-news.php

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci !
    Deci acum ar trebui sa mai invirt suportul inca 12.5 grade spre est, nu ?
    Pe ce program ar trebui sa fac reglajele de fine, aveti idee?
    Am un Opticum7700CICX
    Hirschmann 0.85 + DM2800 H-H + Opticum 7700CICX + LNB0.2
    OPPO981HD + DENON 2308 + LE40M86 + MONITOR AUDIO BZ 5.1

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    @Lordu h-h sau .....alta creeatzie?:P)
    Da Opticum2800, motor H-H
    Hirschmann 0.85 + DM2800 H-H + Opticum 7700CICX + LNB0.2
    OPPO981HD + DENON 2308 + LE40M86 + MONITOR AUDIO BZ 5.1

  8. #8
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    alege din lista un program cu sr mare si singur pe transponder.regleaza la maxim.verifica apoi starea semnalului pe transponderi cu sr mai mic si incearca sa scoti semnal maxim.

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Lordu View Post
    Merci !
    Deci acum ar trebui sa mai invirt suportul inca 12.5 grade spre est, nu ?
    Pe ce program ar trebui sa fac reglajele de fine, aveti idee?
    Am un Opticum7700CICX
    intai gaseste-l . nu e un lucru chiar usor daca nu ai antena de cel putin 1,1 m....

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by Lordu View Post
    Merci !
    Deci acum ar trebui sa mai invirt suportul inca 12.5 grade spre est, nu ?
    Pe ce program ar trebui sa fac reglajele de fine, aveti idee?
    Am un Opticum7700CICX
    salut , eu am inteles ca doresti sa pozitionezi antena pe astra 23 est ('' sudul tau ''), daca da , cum esti in spatele antenei , muti antena spre stanga cate putin , cel mai bine ar fi sa mergi din sateliti in satelit , urmatorul fiind eutelsat 16 est , astra 19 est , eutelsat 21,6 est si in final unde vrei tu sa ajungi la astra 23 est . bafta .

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Esti aici
    http://www.satlex.ro/ro/azel_calc-pa...w=75&diam_h=80
    tu trebuie sa pui H-H -ul la zoro aici
    http://www.satlex.ro/ro/azel_calc-pa...w=75&diam_h=80
    fixezi la H-H 45* iar la antene 23,2* si misti tot ansamblul spre E cu H-H-ul la zero pana prinzi Astra 3A la 23,5* E.




  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu uita ca pilonul, sau ma rog suportul antenei, sa fie perfect vertical si bratul LNB-ului sa fie in prelungirea bratului mobil al monturii. Asta nu pentru a gasi Astra 3A ci pentru a putea folosi montura in mod corect si eficient.
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Omul nu a spus ca are antena cu motor.

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by gigi-sat View Post
    Omul nu a spus ca are antena cu motor.
    salut , a specificat in postul nr. 7 .

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    alege din lista un program cu sr mare si singur pe transponder.regleaza la maxim.verifica apoi starea semnalului pe transponderi cu sr mai mic si incearca sa scoti semnal maxim.
    Ce-o fi ala sr ?

    Se zice aici ca trebuie sa pun elevatia la 45, dat fiind faptul ca ma aflu exact pe paralela de 45. Eu am pus-o la 38, scazind in felul asta declinatia din reglajul motorului. Am gresit?
    Intrebare:
    Declinatia se regleaza din gradatia motorului, sau daca nu, de unde?
    Daca pun 45, declinatia e deja luata in calcul de fabricantul motorului? (6,8 grd)

    Merci!
    Last edited by Lordu; 1st December 2007 at 01:01.
    Hirschmann 0.85 + DM2800 H-H + Opticum 7700CICX + LNB0.2
    OPPO981HD + DENON 2308 + LE40M86 + MONITOR AUDIO BZ 5.1

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top