Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default D*N 301 si v*sat - combinate cu D*N switch

    Buna ziua,

    La ora aceasta am 3 farfurii conectate la un receptor DN 301. Totul merge brici, dar nu am HD... Din cauza asta am decis sa cumpar un receptor VS 9kHD. Fiind nou in arena FTA sper ca membrii de aici pot sa ma indrume un pic.

    Intrebari:
    • Poate vs9khd sa mearga cu switchurile DN? Nu stiu daca vs suporta protocolul utilizat de aceste switchuri.
    • Acum utilizez 2 switchuri pt conectarea celor 3 farfurii la un receptor 301. Acum trebuie sa am access la cei trei sateliti pt receptorul nou - vs9khd. Care este cel mai bun setup pt switchuri? 3 sateliti, 2 receptoare - unul DN si unul VSat?
    • Cat de simplu este sa schimb binul? Cred pt FTA pot schimba binul in asa fel incat sa pot receptiona ori FTA + DN, ori FTA + B*V, nu? Exista astfel de binuri? Si trebuie schimbat binul pt receptionarea canalelor Telesat/ romani?
    • Exista vreun loc prin vestul gta de unde pot cumpara adaptorul 8psk? Din motive evidente nu vreau sa cumpar prin ebay.


    Orice indrumare este foarte apreciata. Multsam, Titi

  2. #2
    100% Tiran Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    var/bin/laden
    Posts
    403
    Posts Thanks / Likes

    Default

    • Banuiesc ca vb. de SW21 switch. Viewsat stie switch-ul asta.
    • Cel mai bun setup: LNB dublu si iti pastrezi conectiile actuale pentru 301 iar pt Viewsat pui diseqc. Altfel vei avea interferenta.
    • E simplu de pus. Binul merge cu tot: FTA+DN+BEV. Evident cind e fix.
    • Posibilitatea sa te ia la puricat daca iei de pe ebay e cam zero.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2005
    Location
    Pierdut in America
    Posts
    166
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by titikaka View Post
    Buna ziua,

    La ora aceasta am 3 farfurii conectate la un receptor DN 301. Totul merge brici, dar nu am HD... Din cauza asta am decis sa cumpar un receptor VS 9kHD. Fiind nou in arena FTA sper ca membrii de aici pot sa ma indrume un pic.

    Intrebari:
    • Poate vs9khd sa mearga cu switchurile DN? Nu stiu daca vs suporta protocolul utilizat de aceste switchuri.
    • Acum utilizez 2 switchuri pt conectarea celor 3 farfurii la un receptor 301. Acum trebuie sa am access la cei trei sateliti pt receptorul nou - vs9khd. Care este cel mai bun setup pt switchuri? 3 sateliti, 2 receptoare - unul DN si unul VSat?
    • Cat de simplu este sa schimb binul? Cred pt FTA pot schimba binul in asa fel incat sa pot receptiona ori FTA + DN, ori FTA + B*V, nu? Exista astfel de binuri? Si trebuie schimbat binul pt receptionarea canalelor Telesat/ romani?
    • Exista vreun loc prin vestul gta de unde pot cumpara adaptorul 8psk? Din motive evidente nu vreau sa cumpar prin ebay.


    Orice indrumare este foarte apreciata. Multsam, Titi
    la VS 9000HD este usor sa bagat binul mai ales ca are si USB si poti folosi flash stick pt bagarea binului.

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Mai multe detalii...

    Multsam de raspunsuri. Am rezolvat binul.
    Se pare ca totusi am probleme atat cu switchurile, cat si cu binul.

    1) Switchurile:
    Eu am 3 LNBuri (legacy, NU Pro), 2 intra intr-un SW21, cu iesirea intrand intr-un SW21s. Bine-nteles cealalta intrare in SW21s este utilizata pt cel de-al 3-lea LNB. Utilizez un 301 legacy.
    Acum am al doilea receptor, VS9kHD. Merge brici, dar am probleme cu switchurile. Am canale care nu le primesc (de exemplu numai 4 HD din gama Voom), in timp ce altele sunt foarte intermitente. Clar problema de switchuri.
    Am incercat sa ma joc cu setarea de switchuri, dar nu merge.
    Se pare ce setupul meu cu 2 switchuri nu merge bine cu VS-ul.

    Pt a rezolva problema, si mai mult, pt a trage un alt cablu, pt VS, trebuie sa schimb switchurile. As prefera sa le schimb cu UN SWITCH care sa mearga atat cu VS, cat si cu legacy 301.

    INTREBAREA: Ce switch trebuie sa utilizez? Cred ca DP34 nu merge cu LNB legacy, numai cu LNBFuri Pro, nu? Stiu ca DP34 este compatibil cu VS. Problema este inspre LNBurile care le am.
    Stiu de asemenea ca DP34 nu se poate conecta direct la 301. Trebuie conectat printr-un adaptor.

    DECI, ce sa utilizez? SW42 nu poate combina 3 LNBuri...


    2) Binul pe care-l utilizez acum (de pa card-coder*.com, care este oricum cel utilizat de toti pe 9000HD) nu merge pe nici un canal in afara de freebies. Cu ATMEGA eu pot receptiona toate canalele pana la 300 si cateva PPV pe la canalele 9800, sau asa ceva.
    Ce canale receptionati voi? Eu vad pe CCoders ca ar trebui sa pot receptiona totul in afara the PPV, si alte speciale...

    Va rog sa confirmati ca sa ma edific ce se intampla. Ideal ar fii bine sa stiu ce bin pt 9kHD utilizati, daca aveti rezultate mai bune.

    MULTUMESC mult.
    Last edited by titikaka; 1st December 2007 at 19:57.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top