Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Arrow LETS fix the signal problem in dm500


    LETS fix the signal problem in dm500


    i buy 3 dream 500 for me and my friends

    we are facing problem

    onw switch from satellite to satellite no signal


    i changed new diseq still same problem

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    May 2006
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    make sure u have the diseqc settings/switching configured properly
    cheers,,,dave

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Africa-Kenya-Nbi
    Posts
    3,108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dream500c View Post
    LETS fix the signal problem in dm500


    i buy 3 dream 500 for me and my friends

    we are facing problem

    onw switch from satellite to satellite no signal


    i changed new diseq still same problem
    your problem might just resemble this,

    www.rdi-board.com/showthread.php?t=58324

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Arrow

    still no solution

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    May 2006
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dream500c View Post
    still no solution
    hi bro,,,u need to supply a bit more info about what u have tried to do to fix this.
    cheers,,,dave

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    i think king blana will closed this thread coz the topic is about dreambox clone hehehe,,,,,,it seems that he is a stock holder of dreambox germany lol....
    hopefully, this time he will not closed the thread....

  7. #7
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Chennai, India
    Posts
    2,090
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by fsales View Post
    i think king blana will closed this thread coz the topic is about dreambox clone hehehe,,,,,,it seems that he is a stock holder of dreambox germany lol....
    hopefully, this time he will not closed the thread....
    He will only close selective clone threads. He has assured he will close only if the Clones are made in China and that too by a chinese theif. He won't close if it is made by other countries or persons

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top