Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce se intampla cu FOCUS.

    Inultimele 2 saptamani mi-sau stricat 3 cartele de la focus (in aparate original-kaon).
    Pe ecran scrie -LIPSA AV-si CITIRE CARTELA INTELIGENT,iar in meniu la sistem AC scrie-NO CARD INSERT.
    Am sunat la FOCUS si m-ia dat un raspuns sa pic pe spate:aparatele sant din 2005 si de aia sau stricat cartelelle,sa le trimit in tara ca se schimba cartelele pe loc-impreuna cu aparatele-
    Ghinion curat,cu putin timp in urma l-em incarcat fullpina in 2009.
    Si am crezut ca FOCUS este cel m-ai stabil DTH.
    PS:nu sant convins suta la suta ca este numai ghinion, ca pre sau stricat toate odata,NA JA,das ist.

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se pare ca generatiile de cartele mai vechi cad.si eu am schimbat sute de cartele.trimite in tara doar cartelele la distibuitorul focus de pe zona ta
    boy2good

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un apel de ajutor de la cei din Timisoara.
    Cei de la FOCUS CALL au spus ca aparatele impreuna cu cartelele defecte sa le duc in TIMISOARA (de acolo s-au cumparat-peruvizion) la firma SAT-SISTEM si se rezolva imediat.
    Am intrebat daca pot rezolva la peruvizion si au spus -NU-,mergeti la sat-sistem,si am primit de la focus si numar de tel. de la sat-sistem-0256.497150 (am incercat sa sun si nu raspunde nimeni)
    Poate cineva din TM sa i-mi spuna ,exista firma asta ,si unde este(adresa ,numar tel,si alte inf. utile).
    Daca cineva din TM a patit asa ceva si cum a rezolvato?
    Multumesc la toti cei care ma pot ajuta.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am luat datele de pe siteul focussat.ro acolo sunt mai multe firme!

    S.C. SAT SYSTEM SRL; B-dul.Revoluţiei 1989 nr.16-18, sc.C, et.2, ap.7; 0256.325.889 (luni-vineri între orele 08:00 - 16:00), 0721.933.534 [email protected]

    Daca nu te descurci da-mi te rog un pm,si poate te pot ajuta!
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Valentyn0.
    M-ai ajutat deja foarte mult,am dat telefon pe mobil,am vorbit cu sefu si se rezolva pe loc.
    Multumesc mult.

  6. #6
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gigi-sat, doresc sa te intreb ceva. ai folosit cartela doar in receptorul focus sat sau ai mai avut-o si il alte receptoare precum echolite? mi-a zis un prieten care are tot card vechi ca atunci cand se uita la focus pe echolite se incalzeste cip-ul cardului. cardurile noi, albe, nu mai au problema asta.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Niros.
    Cartelele au fost numai in aparate originale de la FOCUS (KAON).
    Dar chipul era cald ca dracu cand il scoteai afara.

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu vad de ce atata agitatie. aparatura electronica se strica destul de fregvent in general . in cazul focus cartele care se stica se schimba rapid , gratis si fara comentarii.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ARMAND 25.
    Nu vreau sa intru in polemica cu tine,dar sant 2 zicale:1 te-ai bagat ca musca in c...l calului,sia 2: daca taceai filosof ramaneai.
    Si acum sa i-ti spun de ce am spus asta.
    Pentru tine nu este o problema,dar pentru mine este .
    1.sant la 1300 km de cel m-ai apropiat magazin FOCUS.
    2.probleme cu trimis ,primit aparatele (timp ,cauta cu cine trimiti,nu este asa simplu)
    3.raspunsul de la focus precum cartelelesi aparatele sant vechi(2 ani crezi tu ca sant vechi si este o scuza?)si de aceea sa distrus cartela.
    4.inainte sa se BULEASCA le-am incarcat pana in 2009.
    Mister oltene,acuma sti de ce ti-am spus acele zicale.
    OFTOPIC

  10. #10
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gigi-sat daca crezi ca te-as putea ajuta eu fa-l pachet si trimite-l in tara, iti las adresa mea pe pm si ma ocup eu de schimbatul lui dupa aceea ti-l trimit inapoi. in momentul cand il vei primi ma anunti si iti fac activarea noului card. am vb cu un prieten de la Paralela 45 Deva, dealer Focus Sat si ti-l schimba fara probleme, fara sa mai umbli cu el pe la importatori. mi-a cerut sa-i duc receptorul, cardul si contractul, ca sa treaca noile serii ale cardului si receptorului pe el.

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    niros,multumesc mult pt.oferta,dar aparatele sant in drum spre Timisoara.

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigi-sat View Post
    ARMAND 25.
    Nu vreau sa intru in polemica cu tine,dar sant 2 zicale:1 te-ai bagat ca musca in c...l calului,sia 2: daca taceai filosof ramaneai.
    Si acum sa i-ti spun de ce am spus asta.
    Pentru tine nu este o problema,dar pentru mine este .
    1.sant la 1300 km de cel m-ai apropiat magazin FOCUS.
    2.probleme cu trimis ,primit aparatele (timp ,cauta cu cine trimiti,nu este asa simplu)
    3.raspunsul de la focus precum cartelelesi aparatele sant vechi(2 ani crezi tu ca sant vechi si este o scuza?)si de aceea sa distrus cartela.
    4.inainte sa se BULEASCA le-am incarcat pana in 2009.
    Mister oltene,acuma sti de ce ti-am spus acele zicale.
    OFTOPIC
    nu e cazul sa intri in polemica cu cineva . cu atat mai putin cu mine.... ce trebuie sa intelegi este faptul ca in mod normal esti si tu in culpa . nu ai ce cauta -dupa lege- la 1300 de km cu cardul focus. daca erai in tara in cateva ore se rezolva problema .
    in rest e de apreciat faptul ca dupa doi ani de cand ai focus , ai incarcat pana in 2009 . asta inseamna ca esti multumit de el .
    bafta si sper ca nu o sa mai ai probleme cu echipamentul.

  13. #13
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Wallis And Futuna Islands
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu conteaza daca l-ai incarcat pe cardul vechi deoarece "drepturile" ti se transmit pe seria noua. Ceea ce pierzi sunt intr-adevar zilele petrecute de aparat cu posta dus-intors.
    Ideile exprimate de userul acestui cont reflecta opinia personala si trebuie tratata ca atare.

  14. #14
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gigi-sat, nu uita dupa ce iti vin receptoarele sa suni la activari, atunci vei avea cardurile activate. si eu am patit cu receptorul unui prieten asa ceva, dupa ce i-a venit echipamentul nou a sunat la nr de telefon de pe cardul de reincarcare focus sat si a avut verde la programe. in cazul asta nu dealerul de la care primesti receptorul face activarea noului echipament, ci abonatul.

  15. #15
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gresit!in mod normal cand se face inlocuirea se suna la focus si se comunica seriile vechi si noi ale cartelei.se face inlocuirea in baza de date si se trimit datele subscriptiei noii cartele.in 2 minute porneste si imaginea
    boy2good

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top