Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Question Reactivare cartela Max?

    salut,

    am o cartela max care functiona foarte bine pe dreambox 7000 cu ultimul camd3. uitind sa platesc abo mi-au dezactivat-o. am fost si am platit abo si au spus ca mi-o reactiveaza dar au trecut 4 zile si nu se intimpla nimic. ce tre sa fac sa fac pentru ca cartela sa faca update-ul?

    mersi
    gilgau

  2. #2
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Pune-o intr-un receptor in care stii sigur ca isi face AU , acum depinde de ce cartela ai : viacces sau conax ! In general problema este ca nu intotdeauna se reactiveaza pe receptoarele cu patch .

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cartela (viacces) e in dm 7000 cu ultimul camd3, dar cum spuneam de patru zile ecranul ramane negru!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ar fi bine de verificat inca o data la Call Center daca e totusi activata!

  5. #5
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Wallis And Futuna Islands
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Eu zic ca nu detii cartela corecta al operatorului corect, acesta este un semn "divin" ca trebuie sa schimbi macazul si inca foarte urgent pana nu ti se activeaza!
    Ideile exprimate de userul acestui cont reflecta opinia personala si trebuie tratata ca atare.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tylk View Post
    Eu zic ca nu detii cartela corecta al operatorului corect, acesta este un semn "divin" ca trebuie sa schimbi macazul si inca foarte urgent pana nu ti se activeaza!
    vrei sa spui ca ar trebui sa-mi iau abo digi? am avut dar am renuntat fiindca nu functiona pe dream

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la ce numere de telefon se fac activarile la max ?

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United Kingdom
    Posts
    650
    Posts Thanks / Likes

    Default camd 3880i

    incearca cu camd 3880i si o sa i-si faca update sigur :P

    watch tv for free

  9. #9
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rocky7 View Post
    la ce numere de telefon se fac activarile la max ?
    Vezi aici http://www.maxtv.ro/contact

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top