Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default Pro TV se extinde in tara in sistem DVB-T

    O veste buna sper sa fie in SD nu in HD!
    CNA
    Ordinea de zi a şedinţei de marţi,
    27 noiembrie 2007, ora 10.00.

    *nr.15929/20.11.2007 de la S.C. PRO TV SA – solicită funcţionarea în sistem DVB-T a staţiilor de putere mică Braşov, Cluj, Sibiu şi Iaşi
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  2. #2
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu stii daca inceteaza transmisia in analogic?

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    @the the

    de ce speri sa fie in SD si nu HD?

    apropo ce se mai aude cu MTV in pachetu SNR?

    toate bune
    Banuiesc ca nu are chef omul sa mai cumpere un receptor numai pt protv.



  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    La sibiu (cred ca in paltinis) deja au un emitator de putere mare pe canalul 55 care se prinde f bine si dupa cum am citit pe forumul CNA si la brasov merge un astfel de emitator de putere mare. Deci acum in sibiu sunt 2 protv-uri unu pe canalul 52 (acela are si program local) si unu pe canalul 55 acela are numai programul de la bucuresti.

    @the the
    stii cumva daca se aproba care ar fi un termen de trecere?
    Si la Iasi, aceeasi situatie, doua emitatoare: unul de mare putere si celalalt de doar 1 KW. Chiar ma intrebam, ce sens are sa emita pe doua frecvente diferite acelasi program?
    Deasemenea cred ca va fi HD pentru ca, logic, nu cumpara nimenin un receiver DVB-T pentru a receptiona un program care poate fi receptionat in conditii excelente in analog.

  5. #5
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da ma copii este logic dupa cum scrie si in cererea formulta catre CNA vor ca emitatoarele de mica putere din aceste orase sa le treaca in DVB-T lucru extraordinar - insa ce nu specifica ei este daca vor fi SD ori HD lucru important deoarce un rec. HD costa foarte mult si plus aca nu au decat cateva emisiuni in HD in rest sunt re-zumate si doar 4/3 nici macar 16/9. deci nu prea sa merita. Daca ar fi macar pentru inceput SD ar super adica un mpeg curat la un bitrate excelent unde va la 4 mega s-ar vede mai mult decat excelent chiar si pe lcd-uri.
    Despre MTV lucrurile de acum nu mai sunt clare deoarece dupa cum stiti s-ar putea sa treaca in curand in ograda la Sarbu si deci nu se stie.
    Cu siguranta orice canal premium pe care-l vom produce si va fi FTA ma voi stradui sa-l aduc in dvb-t...defapt nu eu ci patronul pe care l-am convins si este deja pro DVB-T si vrea sa investeasca in aceasta tehnologie.

    Bafta!
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    BUCOVINA - SUCEAVA
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by the the View Post
    Da ma copii este logic dupa cum scrie si in cererea formulta catre CNA vor ca emitatoarele de mica putere din aceste orase sa le treaca in DVB-T lucru extraordinar - insa ce nu specifica ei este daca vor fi SD ori HD lucru important deoarce un rec. HD costa foarte mult si plus aca nu au decat cateva emisiuni in HD in rest sunt re-zumate si doar 4/3 nici macar 16/9. deci nu prea sa merita. Daca ar fi macar pentru inceput SD ar super adica un mpeg curat la un bitrate excelent unde va la 4 mega s-ar vede mai mult decat excelent chiar si pe lcd-uri.
    Despre MTV lucrurile de acum nu mai sunt clare deoarece dupa cum stiti s-ar putea sa treaca in curand in ograda la Sarbu si deci nu se stie.
    Cu siguranta orice canal premium pe care-l vom produce si va fi FTA ma voi stradui sa-l aduc in dvb-t...defapt nu eu ci patronul pe care l-am convins si este deja pro DVB-T si vrea sa investeasca in aceasta tehnologie.

    Bafta!
    In suceava se receptioneaza OARE Pro TV in DVB-T ?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Buchenland,
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu In Suceava...

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O intrebare pentru cei care se pricep: este posibil sa se emita pe acelasi canal atat in MPEG2 cat si in MPEG4? (adica, sa zicem ProTV HD in MPEG4 si ProTV SD in MPEG2).

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    438
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu pot zica ca sunt chiar expert in domeniu dar mi se pare normal sa NU se poate emite mpeg2 in acelasi timp cu mpeg4 pe acelasi canal. Oricum, teoretic ar fi posibil!
    SS1 v.1.3 / DM500S, KSF200, HSS 1160, HSS 3169, DM600 / H-H DG120 Plus, STRONG 10" / 1.15AL, 0.9FE, 0.8FE, 0.4FE / DiGi / Focus
    __________________________________________________ ______
    E placut ca altcineva sa-ti rezolve problemele, dar nu e obligatoriu!

  10. #10
    alexandru99
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Din cate stiu la un moment dat Pro TV a emis in canalul 30 si in HD si in SD. Daca a renuntat la acest lucru inseamna ca ceva nu a fost in regula !...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top