Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33

Thread: Ceva ciudat

  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default Ceva ciudat

    De vre-o 2 zile ceva ciudat la dreamul meu Pe T.P-ul 10925H-27500 -FEC 7/8 sant toate canalele boom actions si toate celelalte 17 sau 18 programe dar curios am semnal 90% dar nu vad decat unul-boom actions.Am dat rescanare mi le-a gasit din nou cele 18 dar culmea tot unul vede.Am schimbat lnb-ul,tot asa,am pus fara comutator diseqc tot asa.Se poate sa fie ceva din tunerul dreamului?Multumesc mult si astept parerea specialistilor.Nu vreau sa-l trimit inapoi la Elstar daca nu e defect,iar daca e defect pana il repara vreau sa-mi iau un soleron.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    De vre-o 2 zile ceva ciudat la dreamul meu Pe T.P-ul 10925H-27500 -FEC 7/8 sant toate canalele boom actions si toate celelalte 17 sau 18 programe dar curios am semnal 90% dar nu vad decat unul-boom actions.Am dat rescanare mi le-a gasit din nou cele 18 dar culmea tot unul vede.Am schimbat lnb-ul,tot asa,am pus fara comutator diseqc tot asa.Se poate sa fie ceva din tunerul dreamului?Multumesc mult si astept parerea specialistilor.Nu vreau sa-l trimit inapoi la Elstar daca nu e defect,iar daca e defect pana il repara vreau sa-mi iau un soleron.
    pune alta versiune de imagine,am patit si eu si s-a rezolvat.

  3. #3
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi sa nu fie chestia aia cu canale de "date" sau subservice. Am patit si eu pe Bremiere.
    Uitate la lista de canale prin DCC sau telnet.. si vezi daca nu apar acele canale dar ca si cum ar fi de date.
    Aici e postul vechi:
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=46003

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si culmea pana acu 2 zile le-am vazut si boom sport si celelalte din senin fara sa fac nimic numai unul se vede.M-am dus la furnizori mi le-a pus in pachetul DTH dar tot numai boom action vede.

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus si imaginea 3.60 si 4.0 cu FlashWizardPRO nu merge nimic nici boom action nu se mai vede.Am facut sondaj pe ceilalti sateliti si restul programelor merg. Imaginile ce le-am pus au fost cele restaurate ( nu le-am pus de la zero) ca sa nu mai fac setarile satelitilor.Nu stiu ce poate sa aiba.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gelu_dh

    am citesc aici: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=25081&page=29

    si pare ca e o problema cu boom si dreambox - alt prieteni au spus ca boom a facut ceva contra il sharing

    e cineva ca poate sa confirma info aceasta?

    gal

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gal9736 View Post
    gelu_dh

    am citesc aici: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=25081&page=29

    si pare ca e o problema cu boom si dreambox - alt prieteni au spus ca boom a facut ceva contra il sharing

    e cineva ca poate sa confirma info aceasta?

    gal
    Asta am vrut sa stiu caci dreamul e in garantie,eu credeam ca poate e defect ceva la el.

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu cred ca noi trebuie sa auda ce se intampla cu alt prieteni ca au dreambox + boom - la fel ca dmv.

    Poate ca e adevarat un problem cu dreamul tau, dar cred ca modul singur pentru sa sti a 100% ce se intempla e cum am spus inainte, auzire alt prieteni ca au la fel probleme.

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Am pus si imaginea 3.60 si 4.0 cu FlashWizardPRO nu merge nimic nici boom action nu se mai vede.Am facut sondaj pe ceilalti sateliti si restul programelor merg. Imaginile ce le-am pus au fost cele restaurate ( nu le-am pus de la zero) ca sa nu mai fac setarile satelitilor.Nu stiu ce poate sa aiba.
    Confirm si eu aceeasi problema ciudata, pe o imagine Pli instalata in Iulie.
    Desi am ECM-ul in /tmp/, ecranul ramane negru. In debug nu-mi spune decat "decode fail", nu inteleg cum e asta, sa decodeze un singur canal de pe TP-ul respectiv, ca si cum celelalte ar fi codate cu alt sistem . Nu merge decat Boom Action! Ciudat ...
    Am senzatia ca se pregateste ceva, daca nu cumva e deja lansat ...
    Din pacate nu am timp sa "sap", poate in weekend.

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Confirm si eu aceeasi problema ciudata, pe o imagine Pli instalata in Iulie.
    Desi am ECM-ul in /tmp/, ecranul ramane negru. In debug nu-mi spune decat "decode fail", nu inteleg cum e asta, sa decodeze un singur canal de pe TP-ul respectiv, ca si cum celelalte ar fi codate cu alt sistem . Nu merge decat Boom Action! Ciudat ...
    Am senzatia ca se pregateste ceva, daca nu cumva e deja lansat ...
    Din pacate nu am timp sa "sap", poate in weekend.
    Multumesc mult,bine ca nu e defect dreamul oricum nici o minune nu tine mai mult de 3 zile!

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Au facut un uptdate la carduri am mai primit confirmare si de la alte peer.ca momentan nu mai vad boom....

  12. #12
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe CCcam a incercat cineva?

  13. #13
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Pe CCcam a incercat cineva?
    Nu merge nici pe CCcam, deocamdata nu stiu care e solutia
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam

    salutare,
    of,bine ca am dat de topicul cu problema asta.Ca am ametit de intrebat in stinga si in dreapta despre asta. Pe cccam nu imi merge de doua zile b.....ul, iar pe gbox la fel, nu vad dar ceea ce ma intriga pe mine este ca pe gbox imi arata ca am 5 carduri in dist 2 si 3. M-am gindit ca o fi de la net, ca o avea dreamul meu ceva.Poate sa fie vechea problema cu blocatul?

  15. #15
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Confirm si eu aceeasi problema ciudata, pe o imagine Pli instalata in Iulie.
    Desi am ECM-ul in /tmp/, ecranul ramane negru. In debug nu-mi spune decat "decode fail", nu inteleg cum e asta, sa decodeze un singur canal de pe TP-ul respectiv, ca si cum celelalte ar fi codate cu alt sistem . Nu merge decat Boom Action! Ciudat ...
    Am senzatia ca se pregateste ceva, daca nu cumva e deja lansat ...
    Din pacate nu am timp sa "sap", poate in weekend.
    Asteptam mai multi rezultatele sapaturii si dorim sa ai un weekend linistit si cu noi descoperiri.Bafta multa.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top