Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    #62
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default POLSAT? WHAT'S WRONG?


    Was watching Polsat Sport a few minutes ago, then suddenly screen froze.Was expecting it to roll after a few minutes but somehow it did not happen. Has this happened to others? Can anybody confirm this?

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Pakistan
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default POLSAT CLOSE

    Yes polsat not work few min....
    viva 9000 ci
    yashpal das

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    # 1
    Posts
    367
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Polsat RSA key changed...

    25/6/05
    Admin, h**p://satellite.kenforum.com click here to register

  4. #4
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    we all have to wait for the new RSA keys to be implemented on our patched receivers. good thing for pc dvb card users, they can simply insert these keys on the softcam key and some emu like fenrir should be able to au it immediately.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Behind Thor
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: POLSAT CLOSE

    Quote Originally Posted by yashpaldawani
    Yes polsat not work few min....
    viva 9000 ci
    Still ok on Dragon.

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default


    working fine with me
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. What.s Wrong with rdi-forum
    By geo_2007 in forum RDI - English
    Replies: 13
    Last Post: 1st November 2006, 13:42
  2. What's wrong with dishtv???
    By geo_2007 in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 16th October 2006, 02:08
  3. tell me where i am wrong
    By dodi in forum RDI - English
    Replies: 9
    Last Post: 25th January 2006, 05:04
  4. irdeto2engineer what is wrong
    By christo in forum RDI - English
    Replies: 7
    Last Post: 22nd January 2006, 16:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top