Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: receptie HD

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Post receptie HD

    saptamana viitoare tre' sa-mi apara receptorul opticum 7700HD cicx, iar azi am verificat sa vad ce semnal am pe canalele de tv HD. Pe 19,2*(astra) nu am deloc semnal pe frecventa 12722 H 22000 si nici pe 11914 H 27500 nici pe 4*V 11676 v 27500 . In schimb pe 9* Est am semnal pe 11785 H 27500 respectiv 11958 V 27500 dar luxetvHD si venice HD i-mi apar in lista de radio (au sii sunet) nicidecum in lista tv. Poate sa-mi explice cineva despre ce este vorba?

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Chiar nu poate nimeni sa-mi raspunda?

  3. #3
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1.In ce regiune locuiesti ?
    2.Ce diametru are antena ta ?
    3.Daca iti cumperi receiever hd doar pentru programele free cred ca o sa fii dezamagit.
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    RO
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probabil receptorul tau actual (SD) asa recunoaste programele HD, pe al meu SS1 sub linux tot asa apar programele HD (cele DVB-S, modulatie QPSK, ca restul nu apar deloc), insa pe 7700CICX merg toate fara probleme. Fanta are dreptate, momentan singurul canal, la care se poate uita, si la care ai ce sa vezi este Premiere HD, cele FTA sunt doar niste promouri. Sky UK sau Sky It ar fi interesant... dar nu am acces.
    Outdoor: Gibertini 125 66E - 30W, Triax Unique multifocus 23E - 1W, 6 x LNB Inverto quad
    Indoor: Dr. HD D15, Amiko X-Finder, TBS-6925, TBS-6985, TechnoTrend S2-4100, Nexus-S VDR user
    QTH: Harghita, 4614'N 2511'E.


  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    salut. cu antana de 2m astra, 1.4 hotbird ce canale hd prind? stau in judetul bacau

    toate bune

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai in zona cele doua antene sint OK ! chiar super ! Pe Astra http://www.lyngsat.com/hd/astra19.html si pe Hotbird http://www.lyngsat.com/hd/hotbird.html , pe Astra sint si canale FTA sau criptate dar vizibile cu emulator ... incearca un Opticum 7700 CICX.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    RO
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mihaip: Nu reusesc sa vad nici un canal codat HD pe Hotbird, cu toate ca restul pachetului Polsat (de ex. Zone Europa) merge. Cu al tau Opticum si noul soft ai acces la vreun canal HD pe HB? Nici Nova HD nu merge pe 23.5.
    Vad doar Premiere.
    Outdoor: Gibertini 125 66E - 30W, Triax Unique multifocus 23E - 1W, 6 x LNB Inverto quad
    Indoor: Dr. HD D15, Amiko X-Finder, TBS-6925, TBS-6985, TechnoTrend S2-4100, Nexus-S VDR user
    QTH: Harghita, 4614'N 2511'E.


  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Fanta View Post
    1.In ce regiune locuiesti ?
    2.Ce diametru are antena ta ?
    3.Daca iti cumperi receiever hd doar pentru programele free cred ca o sa fii dezamagit.
    Borsa Maramures si am antena de 1.10

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Azi mi-a aparut receptorul opticum 7700HD cicx. La prima testare sunt foarte multumit de el , merg super programele HD , i-mi place mult softul mai ales ca programele incep de fiecare data de la canalul 1 pe fiecare satelit in parte. Ce nu am reusit la el este sa adaug sateliti noi (de ex. la 9* E - E.Bird9 nu se afla in lista sii a-s dorii sa-l introduc.) poate ma ajuta cineva
    sii inca pot sa-i dau resetare din fabrica? nu se intampla nimic?

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    - adaugare de noi sateliti cu editorul de settings !
    - reset firmware default .... conventia inversa ... muta pe cancel !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top