Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: new gbox

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default new gbox

    Un nou gbox ce rezolva N3...
    Il gasiti pe toate uploadurile..
    Rapidist pur singe...

  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    despre asta e vorba

    "gbox 2.25/[email protected] ( Oct 4 2007, 22:38:36 )
    OSD (dbox2) IP = 192.168.1.10
    Logger init for IP: 192.168.001.006 on port 8024
    Seasonport=0 speed=9600
    ping time set to 300 sec
    mode 03 ....."

    merge premiere intern si niste mici modificari la mecm pt nagra3 care se pare ca inca nu e complet functional

    Living an analog lifestyle in a digital world

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    L-am incercat si eu, dar e ceva ciudat: se conecteaza la peers, citeste carduri, dar ecranul e negru.
    www.drc.ro - web hosting
    www.hush.ro - peste 30.000 de imagini pentru desktop-ul tau

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine cu GP 4.1.0 a mers,...sa nu ai 4.0,...am inteles ca nu e compatibil cu aceasta imagine...
    Rapidist pur singe...

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am GP 4.1...si nici nu folosesc alte emu-uri sau cam-uri. cu 2.1b merge foarte bine, cu versiunea asta, asa cum am spus, nu deschide nimic, desi citeste cardul.
    www.drc.ro - web hosting
    www.hush.ro - peste 30.000 de imagini pentru desktop-ul tau

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai multe linii D si gbox.cfg nu e configurat corespunzator pentru 2.25

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    114
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Ai multe linii D si gbox.cfg nu e configurat corespunzator pentru 2.25
    Pana la urma merge? daca da de unde il putem lua?

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu aveti pe local card Nagra3, nu va mai chinuiti cu versiunea asta de gbox decat daca nu aveti altceva mai bun de facut si vreti sa experimentati senzatii tari. Este o versiune nefinisata, probabil a fost lansata pe piata ca raspuns la declaratiile belicoase facute de Kudelsky, altfel probabil trupa Gbox mai lucra ceva la ea inainte de a o lansa.
    Partea interesanta e alta, Gboxul are data compilarii Octombrie 2007! A dezgropat cineva sursa Gboxului? Asta ar fi adevarata noutate, care nu ar putea decat sa ne bucure.


    Happy Sharing!

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Ai multe linii D
    cate linii D sunt permise cu gbox 2.25 ?

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    si gbox.cfg nu e configurat corespunzator pentru 2.25
    ce trebuie configurat altfel in gbox.cfg pentru 2.25 fata de 2.1 b ? mai trebuie si alte fisiere configurate altfel ?

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge ok cu gbox 2.25, si cu 2.1b, si cu versiunea aia care cica ar avea mai putine freez-uri pe sky dar de fapt e tot 2.1b. Numai cu asta nu merge.
    Am o intrebare: pentru a vedea n3, trebuie sa am si eu o versiune care stie n3 sau e de ajuns ca peer-ul care imi ofera cartela de n3 sa aiba acea versiune? S-ar putea asa fie o intrebare idioata, dar in seara asta am baut la un prieten cea mai buna visinata din lume
    www.drc.ro - web hosting
    www.hush.ro - peste 30.000 de imagini pentru desktop-ul tau

  12. #12
    Memento Mori Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    489
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lemnvonletea View Post
    Merge ok cu gbox 2.25, si cu 2.1b, si cu versiunea aia care cica ar avea mai putine freez-uri pe sky dar de fapt e tot 2.1b. Numai cu asta nu merge.
    Am o intrebare: pentru a vedea n3, trebuie sa am si eu o versiune care stie n3 sau e de ajuns ca peer-ul care imi ofera cartela de n3 sa aiba acea versiune? S-ar putea asa fie o intrebare idioata, dar in seara asta am baut la un prieten cea mai buna visinata din lume
    Sal, daca e ca la Cam3 modificat gbox-ul, ar trebui sa mearga orice versiune de gbox la client.
    Camd3 e setat, din cite am inteles, sa trateze cartea de N3 ca pe o 1801:4101. Adica, sa se adreseze la card chiar daca are alt caid : provider
    N-am baut visinata dar asta nu inseamna ca nu pot spune timpenii

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top