Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    One Man Army Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jamaican Space Station [JSS] :: AR :: TM
    Posts
    2,039
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy Problema: placa de baza mai veche si SkyStar2

    Am o placa de baza P6BAT-A+ (P3 la 500Mhz si 256MB RAM, GeForce4) la care am pus si SkyStar2-u meu (rev 2.3) insa nu recunoaste placa deloc

    Am incercat si pe linux si pe windows dar nu arata nimic...
    Am dat update la bios dar nu am rezolvat nici asa.

    Am mutat placa prin toate sloturile de pci si tot nu apare, in slotu 1 se incalzeste mult mai repede in primele minute dar in rest nimic deosebit

    In bios am incercat toate optiunile dar degeaba...
    La "Device Manager" (WinXP) imi arata "PCI Simple Communications Controller" ca Not Installed insa nu e SkyStaru deoarece arata slot 5 iar placa are doar 4, celelalte 2 fiind ISA-urile.

    Daca ma puteti ajuta cu urmatoarele:

    1. Orice idee prin care placa sa fie recunoscuta de placa de baza, intamplari asemanatoare etc.
    2. Driver pentru "PCI Simple Communications Controller" pentru ca nu gasesc nimic folositor (desi nu cred ca are legatura mai ales ca placa de reteaua, tot pe pci, functioneaza perfect.)
    3. Modalitate de alimentare externa pentru SkyStar (daca exista asa ceva) sau de schimbare a voltajului la placa, ss2, pci, etc...



  2. #2
    One Man Army Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jamaican Space Station [JSS] :: AR :: TM
    Posts
    2,039
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ma puteti ajuta cu urmatoarele:

    1. Orice idee prin care placa sa fie recunoscuta de placa de baza, intamplari asemanatoare etc.
    2. Driver pentru "PCI Simple Communications Controller" pentru ca nu gasesc nimic folositor (desi nu cred ca are legatura mai ales ca placa de reteaua, tot pe pci, functioneaza perfect.)
    3. Modalitate de alimentare externa pentru SkyStar (daca exista asa ceva) sau de schimbare a voltajului la placa, ss2, pci, etc...





  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La configuratia pe care o ai nu cred ca o sa-ti mearga bine ss2-ul.Ai nevoie de mai multe resurse, chiar daca merge nu poti face nimic in plus pt ca procesorul o sa ai aibe de lucru (in special la decodare).Sper sa nu am dreptate.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  4. #4
    One Man Army Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jamaican Space Station [JSS] :: AR :: TM
    Posts
    2,039
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai intai sa recunoasca placa, ceea ce nu face


  5. #5
    One Man Army Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jamaican Space Station [JSS] :: AR :: TM
    Posts
    2,039
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am rezolvat (partial ), placa video era de vina, cel putin daca folosesc geforceu nu imi recunoaste skystaru dar daca scot placa video, si pun una veche pe pci, imi recunoaste imediat skystaru...

    cu placa video pe pci evident ca nu pot folosi ss2-u cum trebuie
    am cautat in bios si am schimbat tot ce era de schimbat in legatura cu agp, dar numai cu placa video pe pci imi recunoaste placa...

    stiti careva cum pot sa fac sa mearga totusi impreuna cu geforce-u? cu toate ca probabil nici cu placa pe agp n-o sa-mi mearga bine dar cu asta pe pci nici atat.


  6. #6
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cate sloturi PCI ai? Pune ss2 in ultimul si lasa slotul pci de sub agp liber.
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    1,187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E chestie de IRQ, si mi e mi a facut nervi o placa de retea wireless daca o puneam pe primul slot langa placa video care e pe agp...

  8. #8
    One Man Army Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jamaican Space Station [JSS] :: AR :: TM
    Posts
    2,039
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe ultimu slot am pus skystaru dar pe oricare pun tot asa face
    in schimb, placa de retea, tot pe pci, functioneaza pe toate sloturile atat cu placa video pe agp cat si pe pci...


  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fa o incercare si cu win9x ( probabil XP tau nu stie de Intel BX )

  10. #10
    One Man Army Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jamaican Space Station [JSS] :: AR :: TM
    Posts
    2,039
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am avut si 98-u...insa l-am scos destul de repede pentru ca ma enerva si sincer nici nu mai stiu de skystar in legatura cu 98, din cate stiu nu vedea placa, m-as mira sa ma insel mai ales ca nici linuxu nu vede ss2.

    poate mai incerc si cu 98, candva... desi nu-mi fac sperante


  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am folosit ss2 cu MoBo cu chipset BX si win98se , yankee si capi cu progDVB si PIII-500 ; PII-350 pe alt PC putea doar FTA sau radio criptat .
    Daca instalerele de linux nu o detecteaza banuiesc ca este o problema de implementare a chipsetului ( de aceea ;poti sa ai o sansa cu win9x pentru ca include driver pt BX )

  12. #12
    One Man Army Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jamaican Space Station [JSS] :: AR :: TM
    Posts
    2,039
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok, am sa incerc cand ajung acasa.

    ms


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top