Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: Eroare altdvb

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    arround the world
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default Eroare altdvb

    error: OpenFullTS-SkyAdapterOpenStreams()

    Cum rezolv eroarea asta? Am incercat cu driverul de ss2, cu altdvb, dezinstalate si puse la loc. Cu codecurile, tot nimic.
    offset 90 Al Hispasat, offset 1.30 Al, SS2, invacom alb, Dream500, Act 18'', VBoxII

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    arround the world
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dati-mi fratilor macar o idee
    offset 90 Al Hispasat, offset 1.30 Al, SS2, invacom alb, Dream500, Act 18'', VBoxII

  3. #3
    altxro
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Salut !
    * Un restart la PC (sau driver) ai incercat ?
    * Incearca sa pui MT 3.xx in mod "software" sa vezi ce zice: merge ori ba !
    (in fereastra de "Settings" ,tab-ul "Hardware" , butonul [Setup],scoate-i bifa "Use Hardware PID Filter")

    [Altx]

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Arad
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si8 mie imi arata aceasta eroare cred din cauza antivitusului.
    De cind am pus Norton AV 2005 imi face asa daca este activat iar daca il dezactivez si dau un restart nu mai apare eroarea.
    Innainte am avut bitdefender si nu dadea eroarea asta dar din pacate nu mai merge Bitdefender crekuit sau cu serial generat de un generator si am fost nevoit sa aplelez la serviciile NAV.
    Deci vezi dezactiveaza antivirul si vezi pe urma daca face.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    arround the world
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multam Alex, asta a fost; trecusem experimental de la kaspersky la norton 2005. Super, s-a rezolvat. Multumesc inca o data
    offset 90 Al Hispasat, offset 1.30 Al, SS2, invacom alb, Dream500, Act 18'', VBoxII

  6. #6
    Om simplu Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    COCA-COLA LAND OF CRAIOVA
    Posts
    356
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai si care ar fi problema oameni buni? De ce sa nu mearga? Incompanilitate|?
    RadioMix www.mixcraiova.ro Muzica Dance



    R a d i o P o p u l a r Muzica p o p u l a r a si de petrecere www.radio p o p u l a r.ro

  7. #7
    Banan6ro
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    si mie imi da eroarea si am avg si kaspersky

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Arad
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pina la urma cred ca este ceva legat de faptul ca Norton consuma din resursele calculatorului sau ca blocheaza driverul ss2. Daca stie cineva mai multe il rog sa ne lamureasca din ce cuza da aceasta eroare cind este antivirusul activat.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    arround the world
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scoate avg si lasa numai kaspersky, eu am kaspersky firewall si antivirus si merge perfect; ce draq mi-o fi venit sa ma dau in barci cu nortonul ala, nici eu nu stiu
    offset 90 Al Hispasat, offset 1.30 Al, SS2, invacom alb, Dream500, Act 18'', VBoxII

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    arround the world
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    altxro, acum te-am remarcat, scuze, atunci eram grabit sa scap de eroarea aia. Daca tot te-am vazut, iti pun intrebarea keye: cand apare....altdvb-ul nou?
    offset 90 Al Hispasat, offset 1.30 Al, SS2, invacom alb, Dream500, Act 18'', VBoxII

  11. #11
    Banan6ro
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    o sa renunt cat de curand la avg dar o sa-l pun pe curat windows

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. eroare
    By neamtzu in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 17th January 2005, 19:25
  2. eroare receiver
    By bosbiciu in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 5th January 2005, 16:31
  3. Nu pot porni AltDVB imi da eroare
    By emzy in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 31st December 2004, 13:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top