Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Default telecomanda universala pentru DM500??

    exista asa ceva?
    eu am cumparat una universala(no name),dar foarte complexa(lcd,invatare cod de pe telecomanda veche),dar nu vrea cu telecomanda dm500
    pe telecomanda universala am reusit sa pun toate aparatele ir. din casa
    astept variante

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2005
    Posts
    474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din ciclul telecomenzi ieftine ca braga...si compatiblie cu DM500 ar fi cele de la Medion/Tevion de la seriile MD 41169 ,MD40609.. cu joystik functie de learn etc..pana in 10 euro/buc


    din ciclul cele scumpe la faina.. sunt PDA urile oricare cu port de infrarosu si softuletz adecvat..

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default Harmony 555

    Din seria profesionala iti recomand de la logitech Harmony 555.Nu e prea scumpa pentru ceea ce stie sa faca.Se programeaza cu PC-ul si are avantajul ca daca ai o telecomanda cu care vrei sa o inveti apesi doar ouna sau doua taste de la telecomanda originala si restul e ca si facut.In alta ordine de idei mai are avantajul unei baze de date foarte mare pentru o gama larga de telecomenzi.Afisaj iluminat si multe alte facilitati pe care nu le vei gasi cu siguranta la alte tipuri de telecomenzi universale..
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc tuturor pentru raspuns
    recomandari magazine de unde pot achizitiona (ex. harrmony555,medion ,tevion)

  5. #5
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vitacom la noi in timisoara.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by optimus View Post
    Vitacom la noi in timisoara.
    mersi,ma duc sa vad maine.
    PS;pe site nu au(decit gunoaie)
    Last edited by crissss4; 23rd November 2007 at 18:36.

  7. #7
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi sa nu-ti iei telecomanda Well cu functie Learn (Univers 5W parca ii zice). Am luat-o eu si nu merg decat cateva comenzi. Am dat 50 de lei si o tin in sertar. Folosesc si un Logitech Harmony 520 (luat din State). Dar nici asta nu functioneaza ca telecomanda originala ( de ex nu merge sa dau volumul la minim tananc in continuu tasta de vol apasata ci trebuie apasari succesciva). Pentru ca telecomanda originala nu mai functiona la parametrii optimi, am deschis-o, am curatat-o si la tastele care mergeau mai greu am lipit staniol de ciocolata (sfat dat de cineva de pe forum acum ceva timp). Acum merge la cea mai mica atingere (mai bine decat cand era noua).


  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Vasilis View Post
    Vezi sa nu-ti iei telecomanda Well cu functie Learn (Univers 5W parca ii zice). Am luat-o eu si nu merg decat cateva comenzi. Am dat 50 de lei si o tin in sertar. Folosesc si un Logitech Harmony 520 (luat din State). Dar nici asta nu functioneaza ca telecomanda originala ( de ex nu merge sa dau volumul la minim tananc in continuu tasta de vol apasata ci trebuie apasari succesciva). Pentru ca telecomanda originala nu mai functiona la parametrii optimi, am deschis-o, am curatat-o si la tastele care mergeau mai greu am lipit staniol de ciocolata (sfat dat de cineva de pe forum acum ceva timp). Acum merge la cea mai mica atingere (mai bine decat cand era noua).
    buna idee (cea cu staniolul),dar pina nu am inca una ,nu ma apuc de ea(ca sa nu ramin cumva fara)
    intre timp astept opinii(n-as lua cea mai ieftina,dar nici nu as da o caruta de bani pe ea)
    multumesc

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by h_o_maus View Post
    La " B.B. ROM COMEXIM SRL " exista telecomanda pentru DM500, eu am luat de la ei si merge mult mai bine decat cea originala.
    unde e firma asta?
    ce oras?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by h_o_maus View Post
    La " B.B. ROM COMEXIM SRL " exista telecomanda pentru DM500, eu am luat de la ei si merge mult mai bine decat cea originala.
    si ce model?

  11. #11
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar ce-i cu cea originala? Nu mai mere
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes




  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by optimus View Post
    Dar ce-i cu cea originala? Nu mai mere
    merge dar mai greu

  15. #15
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salutare!

    stie cienva daca se poate controla un dm500 cu telecomanda de la un tv lcd samsung? vers acea cu tv, dvd, stb satelite, cable.


    sau, o modalitate sa mearga mai bine mini telecomnda de la dream, ca tare greu merge, mai ales ca l am cocotzat mai sus in camera pe un suport si trebe sa stau cu mana ridicata sa prinda telecomanda.

    merci...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top