Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30
  1. #1
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce sa faci daca tre sa ascunzi o antena de 1m pe balcon?

    Intrebarea e deja in titlu.
    Sa iau una "transparenta", ca ce se vinde pe ariasat, dar aia e numa de 80 cm, si nici nu cred ca performeaza la fel de bine ca aluminiu, sau? Are cineva experienta cu antena "transparenta" de pe ariasat.de, si poate sa compare cu una de aluminiu de 80 cm si sa zica cam cit cistig are aia transparenta fata de una calumea de aluminiu?

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o montezi invers cu teava-n sus si mult mai jos,putin sub balustrada.

  3. #3
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Varianta cu montatu invers o stiam pentru o antena fixa.

    Am uitat sa zic ca e cu polarmount si actuator. Pe aia poti si pe aia sa o montezi invers? Dupa cum vad polarmountu meu, nu prea.

  4. #4
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Haideti sa dezbatem mai departe problema, sint destui oameni in jermania, care nu au voie sa puna fiindca ar strica optica, si li se argumenteaza cu cablu. Dar noi hobiistii unde raminem?

    Problema e ca multe asociatii fac contracte cu firme de cablu, dar in fata nu-ti recunoaste, si fiindca daca pui antena nu mai dai la cablu, atunci te **** cu optica, asta e! De aia am deschis threadu asta!

    Deci ziceti ca antena cu cracii in sus, cu Lnbhalter in sus, nu ar mere cumva pe un polarmount?

  5. #5
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu zic, fiindca mi-au argumentat si mie o data cu cablu. Si i-am zis ca vreau programe romanesti, si el a zis, aia aveti si in cablu, si eu ziceam "Ce am in cablu, Protv international si TVR Inernational?", si el zicea "Und reicht das nicht? (Si asta nu ajunge?)". Uite ca daca ai un abonament la digi nu ajunge. Si ce sa faci cu el, sa ti bagi cartela cu tot cu receiver in cur, ca ei nu permit antena?

    Eu cred ca si pe altii din jermania cu ce dth o fi, iar interesa sa ascunda antena in cazu in care nu au voie. Si din cauza aia am deschis threadu asta.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by RadioactiveNoise View Post
    Eu zic, fiindca mi-au argumentat si mie o data cu cablu. Si i-am zis ca vreau programe romanesti, si el a zis, aia aveti si in cablu, si eu ziceam "Ce am in cablu, Protv international si TVR Inernational?", si el zicea "Und reicht das nicht? (Si asta nu ajunge?)". Uite ca daca ai un abonament la digi nu ajunge. Si ce sa faci cu el, sa ti bagi cartela cu tot cu receiver in cur, ca ei nu permit antena?

    Eu cred ca si pe altii din jermania cu ce dth o fi, iar interesa sa ascunda antena in cazu in care nu au voie. Si din cauza aia am deschis threadu asta.
    Si in Romania sant destui imbecili pe care-i deranjeaza antenele. Zilele trecute am instalat o antena pe bloc pe un horn de aerisire si nici nu am terminat bine de montat antena ca a si aparut un pensionar si m-a intrebat ce fac. Eu i-am raspus ca montez o antena si el ma intreaba ca cine mi-a dat voie. Dumnezo zic io si il sun pe proprietar sa vina pe bloc el locuind la etajul 4 si hornul e chiar deasupra lui (proprietarului). Proprietarul cand a venit si l-a vazut pe pensionar era cat pe ce sa il arunce de pe bloc. Mosul tremurand m-a apucat de brat si a zis ca eu sant martor si ca o sa cheme politia ceea ce a si facut ulterior dar degeaba. Proprietarul are o sala de culturism si e si antrenor de karate, normal trebuia sa fie pasnic dar de cand locuieste acolo in bloc zice ca numa probleme are cu mosnegii. Mosul locuieste la parter si cica o sa i se infiltreze apa pe pereti...am patit mai multe cazuri asemanatoare dar asta a fost mai palpitant. Au venit 2 politisti in apartamentul paratului si intamplator se cunosteau cu proprietarul. In final antena a ramas pe bloc si mosul cu palpitatiile. Oare de ce nu isi vad batranii de sanatatea si pensiile lor si se agita aiurea?
    Not Me!

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va vand un pont, daca aveti de instalat antene "la limita legii", chemati-l pe Nirolf, e expert si in instalari si in negocieri cu babe sclerozate.

  8. #8
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aici in cazul cu hornu ar arata altfel treaba. Aici si politia tiar interzice sa o pui pe horn. Era vorba sa fie de cel putin un metru, sa o ai pe balcon, sa o ai pe polarmount cu actuator, si sa poti sa o "ascunzi" cumva, sa nu o vada inchirietoru.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default Salut!

    Probeaza antena in casa.Unele geamuri permit receptia.Am montat o antena de la dolce la niste batrini care n-aveau balcon.Rezultatul a fost ca aveam semnal de 75% pe aproape toate transponderele in afara de cel pe care era tvr1.A ramas ca voi mai proba cu o antena de 1m.
    La ce-ti trebuie antena de 1m pentru digi se poate receptiona in bune conditii si cu cea de 60cm.

  10. #10
    Junior Member Master
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Europe
    Posts
    74
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by germanul View Post
    Probeaza antena in casa.Unele geamuri permit receptia.Am montat o antena de la dolce la niste batrini care n-aveau balcon.Rezultatul a fost ca aveam semnal de 75% pe aproape toate transponderele in afara de cel pe care era tvr1.A ramas ca voi mai proba cu o antena de 1m.
    La ce-ti trebuie antena de 1m pentru digi se poate receptiona in bune conditii si cu cea de 60cm.
    Vezi ca exista si antene mai discrete nu numai saladiere gigant!
    Cumparati una pe net de genul asta. Functioneaza bine!
    http://www.cubsat.com/

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    N-TM 103
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In Germania o poti monta "in balcon "deci in interiorul balconului fara nici o restrictie chiar daca cineva are de comentat nu au nici o sansa .Eu montez antene in Germania de prin 1990 si poti s-ati spun ca am montat citeva sute.In interiorul balconului la care platesti chiria ca si la camera s-au bucataria ta poti pune ce vrei in interior (Soacra la soare,umbrela,cosul de gunoi.....)si ai aceleasi drepturi ca si interiorul apartamentului.Pot toti s-a latre cit vor, in cazul ca ajungi la tribunal cistigi sigur,chiar daca in contractul de inchiriere scrie ca nu ai voie.Legal nu are nici o valoare asa o fraza intr-un contract.Bafta Lau
    DM7080 , DM8000, DM800-SE,VU+Zero, DM500-s, DM500-s/clone, Humax5400, Nokia 9500, Hyundai 1120 (polizat) , T90 / 23°,19°,16°,13°,9°,5°est,1°w .Panasonic 46GT30.

  12. #12
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai eu de in interioru balconului vorbeam intrun Schirmständer umplut cu beton.

    Multi se deranjeaza si daca o pui asa ca ar strica optica, si astea din regiunea asta, is prosti rau de zici ca sar fi cacat cineva in creieru lor cind sau nascut. Ori unde sunam pe unu pe altu la vreo 50 km de aici, toti ziceau ca nu-i problema numa prostii de aici daca iam intrebat de antena "Natürlich nicht, wir haben Kabel (Bineinteles ca nu, noi avem cablu)". Sint astia niste prosti de dau in gropi.

    Si mia zis unu si la o locuinta la care era peretele plin de antene. Dupa ce i-am zis ca toti au si tot peretele e plin, unii pe balcon, altii direct pe perete, zicea omu ca aia au contracte mai vechi, acuma nu ar mai fi voie ca au cablu, sa-ti bagi ***** in ei de prosti.

    La mine nu e numa diji ci si in rest ca e hobbiu meu.

    Si @omucudolce: Asta bate ca semnal cel mai bine pe jermania.

    deci cu antena mea de 1m iau la dolce 93% semnal, la diji intre 78% - 85%, depinde de transponder.

    P.S.: Bani sa ma procesez cu ei nu am, chiar daca as primi dreptate.

    Dar eu fara antena nu ma mut! Sa se cace pe balcon daca nu-mi da voie la antena!

  13. #13
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si daca cineva se pune cu antena mea de 1m, eu pun una de 3,6m sa o ia la urmatoarea furtuna cu tot cu blocu!

    Vroiam sa o ascund cumva, sa nu trebuiasca sa ajung la masuriile scrise mai sus, dar daca se pune cu mine o sa se ajunga si acolo...

    Si de fapt threadu asta este despre cum poti sa ascunzi o antena de 1m pe balcon in interior? Threadu asta in nici un caz pentru intrebari, "la ce-ti trebe 1m?".

    Mai ales de la voi ma asteptam la mai mult decit "la ce-ti trebe 1m". Uite fiindca este hobbiu meu, la aia i-mi trebe!

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da-o cu vopsea transparenta si nu o sa se mai vada.
    Acum serios, chestia ca nu ai voie antena ca este cablu in bloc nu tine, baga-le legea sub nas.

  15. #15
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Kroky: Au fost niste Musterprozesse in Infosat. Exemplarele actuale nu le-am mai luat sa fiu la zi. Dar crezi ca am bani sa ma procesez cu ei?

    Tot in Infosat scria ca un rus a pierdut procesu fiindca avea in cablu 1 program rusesc, si a pierdut procesu, ca vrea programe rusesti ca e unu si in cablu. Va zic eu, daca iesiti din uniunea asta a pulii, vezi pe offtopic, eu ma intorc inapoi, dar numa daca iesiti din uniune.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top