Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default Technosat 5500 Receiver: Kindly Help Me


    Hey guys!

    Please don't be angry as I am starting a new post for newbies like me..

    I need TECHNOSATS 5500 Receiver.. I want to open a few crypted channels on ASIASAT2, ASIASAT3, PANAMASAT.. Can please someone guide me.. Please.. I need your guys help... Paki's please help me.. Please yaar!

    Cheers

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Pakistan
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hello friend
    cyrptied ch only hotbird site some pakege hack absat polsat france and tc no asia sat2 and 3 no pas 7/10 only free to ari ch no cypted ch waching only hotbird code menu resiver same pakege wachinb...

    thanks

    form
    sharjahelc

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    220
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dear what you want exactly ? you want tecnosat 5500 go and got one itis available on markets but if you mean the software for it so go to www.dsrsoftware.com user name is dealrs password is dealrs123.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Thanks for all the support.. Now I have downloaded the SOFTWARE for Technosat 5500!

    Well sir! Can you kindly tell me.. How can I put keys into my receiver Please reply asap!

    Cheers

  5. #5
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    there are no keys for the satellite you mentioned above, you need a valid subscription for those channels but sometimes, they transmit on FTA for a day or two, but that's it, no codes so far.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    TFC Office - Europe (#13)
    Posts
    162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by szohaib
    Thanks for all the support.. Now I have downloaded the SOFTWARE for Technosat 5500!

    Well sir! Can you kindly tell me.. How can I put keys into my receiver Please reply asap!

    Cheers

    Get the latest patch v5.97 for Technosat 5500 at Codeman2001.be. To enable Key Manager: Press Menu -> Parental Lock -> Password 7777. Press RED button from remote to see keys. The new patch v5.97 opened BISS encryption NBA TV under Turksat C.

    Check your location and find out if you have footprints of Europe satellites were most encryption keys are available.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default All SOFTWARE ok http://www.mughaldishryk.net.tc/


  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default All SOFTWARE ok http://www.mughaldishryk.net.tc/

    [size=24]All SOFTWARE ok http://www.mughaldishryk.net.tc/[/size]

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hello there all my dear and respected brothers!

    With your help I have downloaded v7.01 of TECHNOSAT 5500 from Codeman. Bought a female serial connector and uploaded that rom image to my receiver.. And it's seemingly working fine with new changes init!

    Dear! Now I need your help to open a few channels.. Like I have ASISAT3S, PANAMASAT 7,10, ARABSAT, ASIASAT2.

    I NEED NAT. GEO / DISCOVERY.. Anyone of these two channels would serve me fine.. If you could please tell me that now what to do in order to get these channels opened.. Shall I buy a new LNB of HOTBIRD or NILESAT? Kindly reply ASAP!

    May God Bless You!

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    You may watch discovery channel on Hotbird after upgrading with EMU s/w
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Kuwait
    Posts
    451
    Posts Thanks / Likes

    Default

    u can get lots of pay channels on hotbird on ur receiver like ART,TPS,ABSAT,POLSAT,SRG Packages u can check the details of these packages here
    http://www.lyngsat.com/index.html

    take care.

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Thankyou very much for the reply.. so you mean is that I should only buy a hotbird LNB and ask the tech to set it rite.. ?

    Cheers

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Guys!

    Would like to know with the addition to the previous query!

    What does KEY MANAGER stands for and what is its function


    when I press the red button.. I get this stuff


    CURRENT KEY
    VIACCESS
    SECA
    NAGRA
    IREDTO
    CONAX
    REST

    Kindly tell me how to use them and what do they stand for

    Pleas

  14. #14
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default


    You should add Nagra keys to watch discovery channel (12322 H 27500 3/4
    Hotbird 13*e)
    You can't watch discovery channel on Panamsat 7/10 as its keys are not same.
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. technosat TS 5500 Plus v7.77 questions
    By rishi in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 1st June 2006, 21:40
  2. technosat TS 5500 Plus v7.77 questions
    By rishi in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 1st June 2006, 06:54
  3. ts 5500 technosat
    By effi in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 24th December 2005, 01:15
  4. technosat ts 5500 plz help me
    By effi in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 12th December 2005, 12:36
  5. Technosat 5500 and 6000
    By coolestteacherever in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 20th November 2005, 03:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top