Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default receptor General Satellite fta 7001s

    Am primit acest receptor de la cineva in locul unui sume de banii , aprox ce valoare are , exista patch pentru acest tip de receptor ?
    Strong 6130 ,Strong 4401 evo, HH srt dm 2100 , 0,90 offset

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,696
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E un fel de humax construit in rusia .Ceva in genul ID DIGITAL 22 FTA.Nu poti face nimic cu el numai FTA.



  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    437
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gymi View Post
    Nu poti face nimic cu el numai FTA.
    De cand e Digi FTA? :P
    Descarca de aici patch-ul si o sa vezi ca poti sa-l folosesti si la altceva: http://www.satpatcher.com/

  4. #4
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stiti cumva daca deschide: D+,cripto,Tps? Cam ce deschide?
    Multumesc
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    437
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inca n-am avut timp sa incerc noul soft postat la inceputul lunii, dar in principiu deschide tot ce se poate prin EMU.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat sa mi pun softul nou pe el da nu mi se conecteaza cu pc ul. Pe com 1 nu vrea, nici pe 2 . Mai am un strong 6130 care merge ok deci pc ul nu ii de vina , cablul nu , oare sa fie stricat portul de la receptor ? (Once file is selected, the information about software will appear in Burner's window. Check platform revision: 4.0 is for FTA-7001 and 4.1 is for CI-7101.)
    are ceva ca al meu ii 7001 S
    Strong 6130 ,Strong 4401 evo, HH srt dm 2100 , 0,90 offset

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    437
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Peti sat View Post
    are ceva ca al meu ii 7001 S
    Nu, de fapt 7001 este 7001S, dar de lene nu i se mai scrie S-ul.
    La inceput am avut si eu probleme cu conexiunea: am doua cabluri null-modem si cu unul merge, cu celalalt nu (desi ambele cabluri sunt ok).
    Verifica inca o data pasii de aici: http://www.satpatcher.com/01.php

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [QUOTE=Lorand;434276]La inceput am avut si eu probleme cu conexiunea: am doua cabluri null-modem si cu unul merge, cu celalalt nu (desi ambele cabluri sunt ok).

    Poate fi si asta o explicatie , ce i drept ca ii un cablu facut de mine si a fost folosit la mai multe receptoare dar toate strong seria 6xxx, cumpar unul din magazin si mai incerc operatiunea .Mersi
    Strong 6130 ,Strong 4401 evo, HH srt dm 2100 , 0,90 offset

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top