Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default NabiloV08+Inadyn

    Salut! A reusit cineva sa configureze inadyn pe nabilo? pe gemini merge perfect, oare unde gresesc? la inadyn.log nu apare nimic...please help!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am configurat direct in script , se afla in alta parte decat la gemini, parca in script sau bin , nu mai retin . Nabilo e bun dar imaginea mi se pare cam sterasa pe cvbs.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am configurat in inadyn_script.sh din /var/bin si tot nimic. Am sa repun imaginea, poate ajuta.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Z0ltan View Post
    Am configurat in inadyn_script.sh din /var/bin si tot nimic. Am sa repun imaginea, poate ajuta.
    Poti configura si din telecomanda 2x buton albastru/inadyn/ok . Functioneaza, ai gresit tu undeva.




  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu zic ca e ceva din script...manual am reusit sa-i dau drumul.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    daca bine am inteles io nabilo , stergi din addons inadyn , il redonwloadezi de la ei , si il pornesti din nou , faci setarile si tre sa mearga
    sa ne spui ce ai reusit

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Z0ltan View Post
    Salut! A reusit cineva sa configureze inadyn pe nabilo? pe gemini merge perfect, oare unde gresesc? la inadyn.log nu apare nimic...please help!
    ............................
    ----------------------------

    For your dreambox, trovi tutto qui.

    ----------------------------

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top