Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    lebanon-beirut
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default is there a firmware for receiver to open tps on viaccess 2.5


    anyone know if we can create a firmware (for starsat for exemple) to open tps on v. 2.5. or it is impossible until now. because they patched out tps that works in v2.4( from april). because several person posted the keys of tps in v. 2.5. so what we need is the software.

  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    if the patch is available, it will be implemented. the 2.5 keys that were circulating are simply rumors until otherwise proven true by somebody like posting the firmware/software update for it. so far, TPS keeps on being opened on my receiver (multivision channels).
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  3. #3
    Satellite Internet Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    yes boknoy is right, u should use the patch of ur receiver to watch tps, why r u searching v.2.5


  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: is there a firmware for receiver to open tps on viaccess

    Quote Originally Posted by wissam_saade
    anyone know if we can create a firmware (for starsat for exemple) to open tps on v. 2.5. or it is impossible until now. because they patched out tps that works in v2.4( from april). because several person posted the keys of tps in v. 2.5. so what we need is the software.
    Don't worry my friend! the respective agencies(hackers group) are there to decode Via2.5
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    lebanon-beirut
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default


    tps work with me on my starsat 200 ci, but i feel that it will close on the end of june. so why they didn't try to find a new firmware for v 2.5 before it will close on v 2.4

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. sat open ****** viaccess seca channels
    By spark2006 in forum RDI - English
    Replies: 19
    Last Post: 1st January 2009, 22:09
  2. Pls, My Dynasat F1 Receiver firmware invalid
    By kltatdo in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 9th November 2006, 04:08
  3. Help!!! to get the software loader and firmware for receiver
    By SHIVPREET2K1 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 19th September 2005, 12:26
  4. COMPATIBILITATE RECEIVER si/sau CAM cu VIACCESS 2.5 ......
    By romeo in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 28
    Last Post: 8th September 2005, 01:34
  5. viaccess 2.3 receiver
    By mark2004 in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 25th July 2005, 13:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top