Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: tps a revenit?

  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default tps a revenit?

    Aseara vedeam tps fara nici o modificare la modul. Am versiunea din semnatura. A fost o perioada in care s-au schimbat AES dar eu nu am facut actualizare modul.
    SHALOM

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: tps a revenit?

    Quote Originally Posted by isr2002
    Aseara vedeam tps fara nici o modificare la modul. Am versiunea din semnatura. A fost o perioada in care s-au schimbat AES dar eu nu am facut actualizare modul.
    versiunile noi de MR/MRev folosesc identul de via2

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ieri, neavand de lucru, am dat un factory reset la batranul meu Strong 4355 Evo cu patch Concord v.01. Mare a fost surpriza sa constat ca mergea T*P*S integral, fara sa modific absolut nici o cheie!
    Inainte cu o zi mergeau doar cateva canale (TF1, France2, 3, M6, etc), dar nici pomeneala de Multivizioane.

    O alta surpriza a fost ca merg din nou pe Astra Cine Famiz, Comedie, Jetix, etc., canale care au fost in bezna destul de mult timp.

    Si eu care ma gandeam sa ma debarasez de Strongul meu.... :P

    Deci, aviz amatorilor

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    CRAIOVA
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare! Sint nou in ,,domeniu" si v-as intreba, cu un SRT 4355 Evo pot decoda Cifra, Polsat, ART ? Daca da, dati-mi si mie calea catre un pach (bun). Ce coduri mai are 4355 in afara de 9994? Ce sint SPECIAL KEY (are asta asa ceva?). Pach-ul instalat este din 04.2004. Va multumesc anticipat! (Aseara , 24.06.2005 mergea TPS + MULTIVISION)

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by titel
    Salutare! Sint nou in ,,domeniu" si v-as intreba, cu un SRT 4355 Evo pot decoda Cifra, Polsat, ART ? Daca da, dati-mi si mie calea catre un pach (bun). Ce coduri mai are 4355 in afara de 9994? Ce sint SPECIAL KEY (are asta asa ceva?). Pach-ul instalat este din 04.2004. Va multumesc anticipat! (Aseara , 24.06.2005 mergea TPS + MULTIVISION)

    patchul tau e vechi. Vezi in sectiune Strong Files ia ultimul patch. Merge TPS, Polsat, Cabo

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    CRAIOVA
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    MULTAM DE RASPUNS Poate sint cam cicalitor dar care din ele, cel din aprilie, 4355_19.04.2005? Nu am instalat niciodata pina acum asa ceva, tb sters asta vechi, se poate zapaci receptorul?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Polul NORD maramures
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default strong 4355 e

    GASESTI SI AICI:http://www.croteam-sat.org/aploud/in...ONG+RECEIVERS&, CU ASTA MERGE TPS , TV CABO , SPICE PLATINIUM ,POLSAT.
    CONECTEZI APARATUL LA RICEIVER PRIN CABLUL NULL MODEM, CU RECEPTORULSCOS DIN PRIZA DAI CLIC PE UPGRADE 1 SAU 2 DEPINDE DE PORTUL LA CARE ESTI LEGAT , SI INTRODUCI RECEPTORUL IN PRIZA RAPID (max 10 sec.)si astepti pna se instaleaza si apare jos PRESS ANNY KEY ,SI GATA ,el se restarteaza singur pe hotbird,dar atentie asta difera de vechiul patch si de softul oficial.


    succes


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Premiere a revenit si pe Diablo cam!
    By gugulica in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 22nd June 2006, 07:22
  2. Cine-MAX si-a re-revenit!
    By malcom in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 0
    Last Post: 24th October 2005, 21:11

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top