Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Junior Member Teacher
  Join Date
  May 2004
  Location
  hd
  Posts
  403
  Posts Thanks / Likes

  Default TCM va emite separat de Cartoon Network din 2008

  De la inceputul anului viitor, programele difuzate pe postul TCM vor fi subtitrate in limba romana. In prezent, postul TCM emite in Romania pe acelasi canal cu postul de desene animate Cartoon Network. Programul TCM incepe in fiecare seara dupa terminarea programului Cartoon Network, la ora 22,00 si se termina in jurul orelor 2.00-3.00, in functie de durata ultimului film difuzat, potrivit Mmd.

  Televiziunea TCM este operata la nivel international de trustul Turner Broadcasting System, care mai include in Romania televiziunile pentru copii Cartoon Network si Boomerang si posturi de stiri CNN. La nivel de vanzari de publicitate, contul Turner, care include cele patru televiziuni, a fost castigat recent de regia de media Cable Direct, parte a grupului de comunicare Centrade USA. Anuntul oficial cu privire la castigarea acestui cont nu a fost inca facut de reprezentantii Cable Direct.

  Turner Classic Movies este un post de televiziune care difuzeaza filme clasice, neintrerupte de reclama, in principal preluate de la librariile de filme Turner Entertainment si Warner Bros. Postul, creat de Ted Turner ca parte a companiei sale, Turner Broadcasting System, a fost lansat in Statele Unite in 1990, iar in Marea Britanie si in Europa, in 1999. La nivel international, postul Turner Classic Movies este disponibil in peste 75 de milioane de gospodarii.

  In Romania, programele TCM sunt disponibile pe cablu, in retelele RCS&RDS si UPC Romania, precum si pe platformele de satelit de tip DTH Boom TV, Digi TV, Dolce, Focus Sat si Max TV. Postul a fost lansat in Romania pe 15 octombrie 1999.

  Piata romaneasca mai are, la capitolul televiziuni de filme, pe langa TCM, posturi ca MGM, Hallmark Channel, Pro Cinema, AXN, AXN Sci Fi, AXN Crime, HBO, Cinemax etc. Turner Broadcasting System Inc., o companie TimeWarner, este un furnizor major de produse informationale si de divertisment pentru piata internationala. De asemenea, compania este un furnizor principal de programe pentru industria de televiziune prin cablu.

  http://www.standard.ro/articol_18272..._din_2008.html

 2. #2
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2005
  Posts
  283
  Posts Thanks / Likes

  Default Tcm

  - asteptam si titrarea ro.

 3. #3
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Oct 2006
  Posts
  462
  Posts Thanks / Likes

  Post

  Pai eu prind de vreo cateva luni si dupa ora 22:00 Cartoon Network. Asa ca nu cred ca din moment ce UPC a renuntat la canalul partajat, va mai introduce si TCM 24/24. Nu mai are unde, banda e deja plina. Oricum, n-or sa vina cu nimic nou, au aceleasi filme pe care le stim cu totii, de zeci de ani, repetate periodic.
  Sunt curios totusi ce versiune non-stop va fi lansata: cea pentru UK sau cea pentru Europa?
  People tell they're sorry when the evil is already done

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top