Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default Receptor Dublu de la digi Defecta,ajutor!

    Buna de vreo luna mi sa instalat acest receptor si ieri dintro data in timpul vizionarii unui program s-a oprit si deatunci e mort. se aude un ticait ciudat din partea sursei de alimentare parca ar fi vreun condensator nu vreau sa-l desfac ca este in garantie si are si sigiliul pe el. Intrebarea mea este daca il duc la o caserie Digi mil schimba sau nu si cit trebuie sa astept pentru aceasta schimbare? Astept cu nerabdare parerile dumneavoastra.
    Aceste aparate sunt aparute cam din august sa mai stricat la cineva sau e sunt singurul ghinionist pina in prezent?

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by jakab View Post
    Buna de vreo luna mi sa instalat acest receptor si ieri dintro data in timpul vizionarii unui program s-a oprit si deatunci e mort. se aude un ticait ciudat din partea sursei de alimentare parca ar fi vreun condensator nu vreau sa-l desfac ca este in garantie si are si sigiliul pe el. Intrebarea mea este daca il duc la o caserie Digi mil schimba sau nu si cit trebuie sa astept pentru aceasta schimbare? Astept cu nerabdare parerile dumneavoastra.
    Aceste aparate sunt aparute cam din august sa mai stricat la cineva sau e sunt singurul ghinionist pina in prezent?
    salut , il schimba sigur , nu renunta ei la clienti . bafta
    ps: daca au pe stoc ti-l schimba imediat .

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jakab View Post
    Buna de vreo luna mi sa instalat acest receptor si ieri dintro data in timpul vizionarii unui program s-a oprit si deatunci e mort. se aude un ticait ciudat din partea sursei de alimentare parca ar fi vreun condensator nu vreau sa-l desfac ca este in garantie si are si sigiliul pe el. Intrebarea mea este daca il duc la o caserie Digi mil schimba sau nu si cit trebuie sa astept pentru aceasta schimbare? Astept cu nerabdare parerile dumneavoastra.
    Aceste aparate sunt aparute cam din august sa mai stricat la cineva sau e sunt singurul ghinionist pina in prezent?
    Ai uitat sa precizezi locatia .. poate e cineva pe forum care te ajuta!
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stai linistit ,nu esti singurul...
    la citeva zeci de instalari se iveste si cite unul sa cada
    ieri am montat unul si a facut poc,poc,si gata...ecranul verde.
    Si dream-urile pica citeodata

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E o mica problema .. si trebue sa se tina cont de o chestie destul de importanta!

    La instalare trebuie sa se lase receptorul 15-20 de minute la temperatura camerei deoarece datorita schimbarii de temperatura la orce aparat electronic, riscul de a se defecta este mai mare !
    Eu tot timpul cand ma duc la un client la care i fac instalarea ...inainte de a ma apuca de instalat antena scot receptorul din cutie si il las in camera!
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valentyn0_sat View Post
    E o mica problema .. si trebue sa se tina cont de o chestie destul de importanta!

    La instalare trebuie sa se lase receptorul 15-20 de minute la temperatura camerei deoarece datorita schimbarii de temperatura la orce aparat electronic, riscul de a se defecta este mai mare !
    Eu tot timpul cand ma duc la un client la care i fac instalarea ...inainte de a ma apuca de instalat antena scot receptorul din cutie si il las in camera!
    Corect... se vede ca nu instalezi de ieri...daca nu-l lasi il omoara condensul ce apare din cauza diferentei de temperatura...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa rezolvat problema am fost la Caserie Digi si mi-l au schimbat pe loc fara pre multe intrebari. Tot respectul pentru ei in privinta asta. Multumesc mult pentru cei care au raspuns la mesajul meu. Bafta tuturor in continuoare.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jakab View Post
    Sa rezolvat problema am fost la Caserie Digi si mi-l au schimbat pe loc fara pre multe intrebari. Tot respectul pentru ei in privinta asta. Multumesc mult pentru cei care au raspuns la mesajul meu. Bafta tuturor in continuoare.
    Tot respectul pe naiba! Ei sint constienti de lipsurile receptorului si n-au ce face.
    SHALOM

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valentyn0_sat View Post
    E o mica problema .. si trebue sa se tina cont de o chestie destul de importanta!

    La instalare trebuie sa se lase receptorul 15-20 de minute la temperatura camerei deoarece datorita schimbarii de temperatura la orce aparat electronic, riscul de a se defecta este mai mare !
    Eu tot timpul cand ma duc la un client la care i fac instalarea ...inainte de a ma apuca de instalat antena scot receptorul din cutie si il las in camera!
    conserva tot conserva e .Crezi ca instalatorii poate sta la birfa cu clientul 20 minute sa se incalzeasca aparatul...Hai sa fim realisti 20 ori 5 instalari deja pierd timp Si nici tu nu cred ca poti rezista 20 de minute in anumite ghetouri parfumate,si sa asculti povestile noului abonat.
    l

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ah am uitat..
    de regula la instalare totul se face in doi .Unul se ocupa de antena celalalt de receptor contract pv si traseul cablului
    timpul costa bani

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by giolgau View Post
    conserva tot conserva e .Crezi ca instalatorii poate sta la birfa cu clientul 20 minute sa se incalzeasca aparatul...Hai sa fim realisti 20 ori 5 instalari deja pierd timp Si nici tu nu cred ca poti rezista 20 de minute in anumite ghetouri parfumate,si sa asculti povestile noului abonat.
    l
    Pai ce instalare e aia in 5 minute sau 10 ... ? ca itzi ia numai 5 minute sa ansablezi antena ... mai 7 minute sa pui suportul mai 5 minute sa reglezi antena mai trebuie sa se aranjeze cat de cat si cablul .. nu zic pozare.. asta numai daca clientul vrea si mai trebuie si activare si facut acte,explicatii de utilizare... s.a m .d !

    Timpi astia sunt "trasi de par" ca astea sunt cazuri ideale cand ai tot ce itzi trebuie !Asa mergi prima oara vezi unde pui antena si te duci sa vezi unde e tv(urile) sa itzi faci o idee ... in momentul ala iei si rec cu tine si il lasi la caldura .. itzi faci treaba si la sfarsit unul face activare si acte si unul seteaza receptorul si da explicatii de rigoare!

    Foarte rar am intalnit sa am receptoare defecte!

    Asta era doar o idee pe care o aplic cand e iarna ca nu am chef sa se buleasca receptorul si apoi sa il schimb si daca nu merge de ce nu merge si tot asa .. consider ca e mai multa pierdere de timp am !In fond fiecare instaleaza cum doreste!
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai drertate fiecare instaleaza cum doreste
    ex -eu montez suportul,celalalt antena,apoi montez antena pe suport si o reglez,in acest timp colegul se ocupa de cablu -traseu .scoate receptorul il aseaza iar eu ma ocup de traseul cablului dintre receptor si senzor ,gauri in peteti etc ce ce poate...Mufez un aparat ii arat la client bla bla iar celalant face contract pv activare iar apoi trec la senzor termin si cu ala si gata -cascavalul (banii la diferenta de materiale,damigeana de vin ,porcul din cotet ,ultimii marunti ce ii mai are bietul om in buzunar}si pa altul la rind
    Dar hai sa fim prieteni sa nu ne tot stresam si sa tragem tare cacit mai e timp bun ,sa instalam cit mai multe caci vin sarbatorile si toti avem nevoie de bani
    La cit mai multe instalari!
    Traiasca gigi!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top