Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Moderator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    240
    Posts Thanks / Likes

    Default Satlook Micro+ probleme

    de curand am inceput sa ma joc si eu cu un sat look si imi face tot felul de probleme, gen semnalul sonor este acelasi in timp ce nivelul semnalului difera, nu imi recunoste ce satelitul etc. dupa ce am facut resoftare si-a revenit, dar la scurt timp incepe sa faca figuri din nou. stie cineva ce se intampla?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tzonner View Post
    de curand am inceput sa ma joc si eu cu un sat look si imi face tot felul de probleme, gen semnalul sonor este acelasi in timp ce nivelul semnalului difera, nu imi recunoste ce satelitul etc. dupa ce am facut resoftare si-a revenit, dar la scurt timp incepe sa faca figuri din nou. stie cineva ce se intampla?
    Da-mi in PM adresa ta de mail
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tzonner View Post
    de curand am inceput sa ma joc si eu cu un sat look si imi face tot felul de probleme, gen semnalul sonor este acelasi in timp ce nivelul semnalului difera, nu imi recunoste ce satelitul etc. dupa ce am facut resoftare si-a revenit, dar la scurt timp incepe sa faca figuri din nou. stie cineva ce se intampla?
    La peruvision e service Satlook am avut si eu probleme cu el .. si la ei l-am dus .. chiar in prima luna dupa ce l-am cumparat ! Mi l-au tinut trei zile acolo dar au rezolvat problema !Am mai avut si alte probleme cu el dar le-am remediat eu seara ca pierd prea mult sa il tin acolo 3 zile!
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  4. #4
    Moderator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    240
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valentyn0_sat View Post
    La peruvision e service Satlook am avut si eu probleme cu el .. si la ei l-am dus .. chiar in prima luna dupa ce l-am cumparat ! Mi l-au tinut trei zile acolo dar au rezolvat problema !Am mai avut si alte probleme cu el dar le-am remediat eu seara ca pierd prea mult sa il tin acolo 3 zile!
    Am vb cu ei si mi-au spus ca sunt probleme soft si ca trebuie reinstalat. Asta am si facut si merge. Dar ma interesa de ce se intampla asa des, nu mi se pare normal ca saptamal sa reinstalez softul... sau exista un fost mai bun decat cel pe care mi l-au dat ei?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tzonner View Post
    Am vb cu ei si mi-au spus ca sunt probleme soft si ca trebuie reinstalat. Asta am si facut si merge. Dar ma interesa de ce se intampla asa des, nu mi se pare normal ca saptamal sa reinstalez softul... sau exista un fost mai bun decat cel pe care mi l-au dat ei?
    In seara asta iti trimit si mail, dar inainte sai pui firmware nou e indicat sa-i dai reset, adica revenire la setarile din fabrica )
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  6. #6
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    valentyn0_sat, al tau functioneaza bine? cand lucra Popa la Peruvision mi-a dat doua asemenea scule. le-am testat pe aceeasi antena, si aratau semnal si calitate diferita unul fatza de altul. nu mi se pare normal sa fie asa, din moment ce masuratorile erau facute pe acelasi transponder, cu aceeasi antena si acelasi lnb. eu am dat vina pe calibrare, imi faceam de lucru daca le schimbam softul si nu cred ca rezolvam mare lucru. cel mai bun raport pret/calitate mi s-a parut la sefram-ul dat de boom subcontractorilor sai. din cate am aflat, nu le mai dau asa ceva de mult instalatorilor, ii doteaza cu teleman-uri de la tehnic b.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ale mele functioneaza bine .. singura problema e ca ,banuiesc eu ,e din cauza frigului .se mai blocheaza uneori dar cu un reset ishi revine..

    Toata vara am lucrat cu el bine fara probleme .. dar acum uneori se blocheaza .. o pun pe seama frigului ca si iarna trecuta am patit-o cu el!
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si al meu se mai blocheaza mai ales cind nu-i dau timp si apas prea repede pe butoane.Cu un reset se rezolva tot.Cam cit tine bateria inainte de a trebui schimbata?



  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    92
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @[email protected]: Da te rog daca vrei un fwd la mailul trimis de tine lui tzonner ca a inceput sa faca si la mine schemele expuse mai sus.
    In plus mufele alea I cu care vine aparatul mi se par foarte slabe (am schimbat 2 pana acum-cam una la 30-40 instalari).

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by kodrix View Post
    @[email protected]: Da te rog daca vrei un fwd la mailul trimis de tine lui tzonner ca a inceput sa faca si la mine schemele expuse mai sus.
    In plus mufele alea I cu care vine aparatul mi se par foarte slabe (am schimbat 2 pana acum-cam una la 30-40 instalari).
    Acu scriu mailul ca ieri seara n-am avut cum... la mufele respective singura solutie e mufa F speciala, care nu prin insurubare se pune, o sa fac poza si o sa postez aici.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Acu scriu mailul ca ieri seara n-am avut cum... la mufele respective singura solutie e mufa F speciala, care nu prin insurubare se pune, o sa fac poza si o sa postez aici.

    Eu am avut probleme cu ele doar la temperaturi mici....

  12. #12
    Moderator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    240
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Acu scriu mailul ca ieri seara n-am avut cum... la mufele respective singura solutie e mufa F speciala, care nu prin insurubare se pune, o sa fac poza si o sa postez aici.
    astept cu nerabdare mailul... si merci mult

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    atena
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default sat lok

    si eu am probleme cu unu nu mai merg toate freq pe el poate sa ma ajute cineva cu sofw merci mult

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @kodrix

    adresa ta de mail?
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  15. #15
    Moderator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    240
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    @kodrix

    adresa ta de mail?
    [email protected] ms

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top