Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: speedtouch.

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default speedtouch.

    hei salut la toata lumea
    am o problema poate cineva sa ma ajute?
    sint incepator si abea am setat dreamboxul si am o linie de la un baiat dar problema este cu routerul cred eu. am internet prin romtelecom si am un modem speetouch 546 care il folosesc ca router dar am probleme in a configura portul. tipul spune ca ma vede online dar eu nu primesc nimic de la el. cine are internet prin romtelecom sau cum se procedeaza? poate imi trebuie un router adevarat nu un modem care are roter in el?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by trintor1 View Post
    hei salut la toata lumea
    am o problema poate cineva sa ma ajute?
    sint incepator si abea am setat dreamboxul si am o linie de la un baiat dar problema este cu routerul cred eu. am internet prin romtelecom si am un modem speetouch 546 care il folosesc ca router dar am probleme in a configura portul. tipul spune ca ma vede online dar eu nu primesc nimic de la el. cine are internet prin romtelecom sau cum se procedeaza? poate imi trebuie un router adevarat nu un modem care are roter in el?
    Cu un router (in care deschizi porturile ce te intereseaza)si configurand speedtouch-ul ca bridge ai rezolvat problema sa zicem la modul ''professional''.
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge numai setat bridge - modemul, iar conexiunea PPPoE o treci in router si deschizi porturile de care ai nevoie in router.
    Toti am trecut prin asta, cu modemul de RTC.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu-ti trebuie alt ruter, stai linistit. Alcatelul tau (Thompson de fapt) stie port forwarding. Uita-te prin meniuri, ca trebuie sa gasesti. Nu mai stiu pe dinafara sa-ti spun unde, dar in princiu trebuie sa definesti o "aplicatie" la care asociezi portul (5656 de exemplu), dupa care asociezi aplicatia cu dreamboxul.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by trintor1 View Post
    hei salut la toata lumea
    am o problema poate cineva sa ma ajute?
    sint incepator si abea am setat dreamboxul si am o linie de la un baiat dar problema este cu routerul cred eu. am internet prin romtelecom si am un modem speetouch 546 care il folosesc ca router dar am probleme in a configura portul. tipul spune ca ma vede online dar eu nu primesc nimic de la el. cine are internet prin romtelecom sau cum se procedeaza? poate imi trebuie un router adevarat nu un modem care are roter in el?
    Uitate putin aici cum se face port forwarding pt. routerul tau : http://portforward.com/routers.htm
    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    telnet 192.168.1.254 sau 10.0.0.138
    menu
    napt
    mapadd

    daca nu te descurci, cauta-ma pe messenger.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top