Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default Nokia 9600 + Transbox + schimbare de bootloader

    Am incercat sa-i schimb bootloaderul de la CI.106 la B2.00uns dar imi da o eroare cum ca bootloader.cfg is missing.Am inteles ca acest fisier il expedia autorul programului dupa achizitionarea licentei, prin e-mail. Stie cineva unde l`as putea gasi?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tomita View Post
    Am incercat sa-i schimb bootloaderul de la CI.106 la B2.00uns dar imi da o eroare cum ca bootloader.cfg is missing.Am inteles ca acest fisier il expedia autorul programului dupa achizitionarea licentei, prin e-mail. Stie cineva unde l`as putea gasi?
    -ce ai folosit transxbdm sau transbox pro?
    -eu am folosit transxbdm cu interfata bdm si a mers brici.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tranxboxpro ca n`am interfata bdm, am piesele si schema dar nu le am cu electronica, asa ca nu stiu s-o fac.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tomita View Post
    Tranxboxpro ca n`am interfata bdm, am piesele si schema dar nu le am cu electronica, asa ca nu stiu s-o fac.
    -ai transboxpro + serial ?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tomita View Post
    -cred ca nu ai introdus serialul, du-te in program la einstellungen/sprache/language english ,info/serial no si introdu datele din fisierul text ''serial'';
    -pe alta parte cred ca stii ca draciile astea (transboxpro si transxbdm) merg numai pe windows 95/98

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SN e valid.Lipseste doar acel fisier bootload.cfg.Am instalat si win95.Nu merge fara dracia .cfg.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tomita View Post
    SN e valid.Lipseste doar acel fisier bootload.cfg.Am instalat si win95.Nu merge fara dracia .cfg.
    -nasol, vezi ca ai PM.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    pTown
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tomita View Post
    SN e valid.Lipseste doar acel fisier bootload.cfg.Am instalat si win95.Nu merge fara dracia .cfg.
    sal,


    de aici poti descarca frisierul Transbox_PRO care are si bootload.cfg

    aici

    greetz
    cobi

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    TNX, @cobretti ,o sa-l incerc sa vad daca merge.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    - @tomita , ce ai rezolvat ?

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult pentru ajutorul vostru , am instalat dvb2000. Care sa fie cel mai nou cam suportat de batrinu` mediamaster? Diablo se potriveste? A testat cineva pe Nokia 9600?

  13. #13
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tomita View Post
    Multumesc mult pentru ajutorul vostru , am instalat dvb2000. Care sa fie cel mai nou cam suportat de batrinu` mediamaster? Diablo se potriveste? A testat cineva pe Nokia 9600?
    diablo nu cred ca merge pt ca n-a mai continuat nimeni suportul pt camurile actuale. mai bine testeaza-l, s-ar putea sa ma insel. ce se cunoaste ca merge pe mediamaster 9600s e aston (seca), irdto freecam si magic. de ce nu pui DVB2003 (Dr Jamal 2003)? e mai bun decat DVB2000 la care toate versiunile sunt beta. uite doua link-uri de unde poti sa-l dai jos de pe net.

    http://www.wanissa.altervista.org/dvb.htm
    http://www.sat-industry.net/forums/s...ad.php?t=10938

    de aici dai jos Jamal.2003Ver.1.0.11.zip

    daca ai un calculator cu controler SCSI nu mai ai nevoie de nici un cam. legi receptorul la calculator prin portul SCSI, instalezi ProgDVB cu plugin-ul pt Nokia Mediamaster si decodezi orice cu el, la fel ca si cu orice cam actual.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tomita View Post
    Multumesc mult pentru ajutorul vostru , am instalat dvb2000. Care sa fie cel mai nou cam suportat de batrinu` mediamaster? Diablo se potriveste? A testat cineva pe Nokia 9600?
    -CAM-urile multisistem de obicei nu sunt recunoscute de dvb2000;
    -eu am matrix rev si nu mi-a mers decat cu soft original nokia sau cu un patch dvb 2000 (beta8_np57) .

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Italianul asta ( http://dvb2000.info-sat.org ) zice ca a reusit sa faca gbox sa mearga prin serial cu versiunea lui modificata de DVB 2000.Receptorul meu este versiunea 9601s care difera de cea de baza prin faptul ca nu are nici scsi si nici modem.In italia era raspindita, din ce am inteles de pe forumurile lor, versiunea 9602.Diferentele intre cele doua constau doar in operatorii pentru care au fost construite : al meu pentru via digital, celalalt pentru defunctul digital piu( sau stream , nu am retinut exact).
    Camul diablo figureaza ca si compatibil cu 9602 cu softul Dr.overflow.
    Cum 9602 e identic hardware cu 9601 ma gindeam ca poate a testat cineva pe 9600 propriu zis...
    Din ce am vazut pe forumurile dein spania 9601s functioneaza sigur cu matrix rb, spaniolii avind o versiune de dvb2000 gata patchuita, avind si suport - cit de cit - pe aceste forumuri.
    Vreau sa-mi iau un cam multisistem pentru ca am CI la sky star hd si vroiam sa-l folosesc impreuna cu un card oficial dar nu strica sa aiba si alte ,,virtuti".

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top