Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor diablo cam

    Ce trebuie stetat in meniul cam-ului pentru a putea vedea TPS pe HOTBIRD cu Diablo Cam cu stealth 2.19.Eu nu am reusit niciodata sa deschid RPS-urile cu diablo. va multumesc anticipat

  2. #2
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by diablo_cam View Post
    Ce trebuie stetat in meniul cam-ului pentru a putea vedea TPS pe HOTBIRD cu Diablo Cam cu stealth 2.19.Eu nu am reusit niciodata sa deschid RPS-urile cu diablo. va multumesc anticipat
    am vrut sa zic ,,Ce trebuie setat in cam pentru a vedea TPS pe HOTBIRD cu Diablo Cam Light cu stealth 2.19.Pentru ca la mine nu se deschide TPS-ul nicicum(sau ce trebuie facut).

  3. #3
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Romania
    Posts
    137
    Posts Thanks / Likes

    Default Buna!

    Pai ,normal ca asa nu o sa reusesti niciodata,pune pe programul france 4,frecventa 10873V27500 3/4!Si lasa asa pe canalul acesta pina deschide sa faca autoupdate.Dupa care poti sa d-ai pe ce canal vrei,din pachetul tps.Merge si dragonul merge cu 3.62 si face si autoupdate,mai ales diablo,ca este mai nou ,decat dragonul.Merge fff bine dar fa asa cum ti-am spus.

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Salut

    Iti multumesc pentru raspuns dar am incercat de mai multe ori pana acum lasandul pe france 4 cate 15-20 min dar nu da nici un rezultat.Posibil sa fie o alta cauza?Stie cineva sau trebe lasat mai mult timp?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In menu-ul cam-ului ai setat emu pe "on"?

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    go to receiver MENU
    select Cam Interface
    select Stealth 2.19
    select Configuration
    Language [English] (or what you want)
    Caids File [CAIDS]
    Auto PMT [ON]
    Emulators [ON]
    Emulators Priority [1:Emu-2:Card]
    Fixed CW [OFF]
    SmartCard Mess [Show Never]

    Daca iti apare insert smart card inseamna ca nu ai setat emu pe on. Cum a zis si @Kroky,mai sus.

    bobi.
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si nu uita sa-l pui pe tvr 1



  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Multumesc

    Am rezolvat problema printr-o rescanare a programelor

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default Verificate.....

    Dragon Cam_13.11.07'' 3.62
    t*s AU, ok''Hotbird 13e''
    d* AU, ok'' Astra19,2e - Hispasat30w............
    ...nag......
    http://rapidshare.com/files/69471691/predator_3.62_13-11-07.rar.html

    DiabloCam Wireless and Light''13.11.07''ok
    Stealth 2.20. AU .......ok.
    http://rapidshare.com/files/69472033/Stealth220.rar.html

    bobi.
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stie cineva ce trebuie facut pentru a vedea TPS pe diablo cam light setealth 2.38.am luat diablo key new fausto 18.02.2008 si tot nu reusesc sa vad TPS.trebie sa setez ceva?multumesc

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    533
    Posts Thanks / Likes

    Default Tps

    @Mihai 70

    Citeste mai sus si afli räspunsul.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top