Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    gherla
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Talking prog dvb device not started

    am tot descarcat diferite versiuni al acestui program ...apare acest mesaj...curios si-n acelasi timp rusinos.. e faptul ca de fapt ucenicia in ale placutei dvb mi-am inceput-o cu acest program...mentionez ca alt dvb merge perfect dar ma gandesc ca poate prog dvb suporta subtitrarea...oare unde gresesc cand instalez programul?

  2. #2
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut domle mitre.

    Nu ai spus ce placă şi ce fel de driver, wdm sau bda? Spune mai multe de placă şi driver, şi vedem.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    gherla
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default

    placuta e sky star 2 ,driverul e v.4.2.8...in device list apare ca inactiva...am incercat si varianta veche 4.48.2.varianta pe care am folosit-o o buna perioada...nu merge..in schimb am mai incercat my theatre 3.38 merge si aceasta versiune cu subtitrare 2-3 minute dupa care se blocheaza si trebuie redeschis programul pt.continuitate.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mitru View Post
    placuta e sky star 2 ,driverul e v.4.2.8...in device list apare ca inactiva...am incercat si varianta veche 4.48.2.varianta pe care am folosit-o o buna perioada...nu merge..in schimb am mai incercat my theatre 3.38 merge si aceasta versiune cu subtitrare 2-3 minute dupa care se blocheaza si trebuie redeschis programul pt.continuitate.
    incearca MT 3.37.2, pe xp lamine, merge mai bine decat 3.38, adica merge 3.38 se tot blocheaza, daca ai proc cu HT atunci mergi in setari SI UNDEVA AI smt 1234, DEBIFEZI, SI LASI BIFAT DECAT 1.

    soft:http://files.mytheatre.ru/MyTheatre.v3.37.2.exe
    crack:http://rapidshare.com/files/55398693....37.2.rar.html

    verifica mai mult aici:
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=54617
    With love,
    Arcan

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    gherla
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat versiunea pe care mi-ai recomandat-o.se pare ca este ok acum dupa ce am debifat smp 234...multam fain!

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Arad
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu aceiasi problema. Mentionez ca am SS2 si calc cel vechi cu care a mers inainte. Problema e ca nu am mai folosit de mult ProgDVB si acum cind am vrut sa il folosesc nu mai merge nici o veesiune spune ca Device not started {BDA}no Device. Mentionez ca am un AMD Athlon. Nus ce sa zic de ce nu merge

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Arad
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nu stie nimeni de ce nu porneste ProgDVB-ul? Cu AltDVB nu am nici o problema mere de rupe. Mentionez ca dreiverul e 4.4.0 iar placa e rev 2.6c Am incercat sa fac downgrade dar nu reusesc. Imi arata ca e dezinstalat dar dupa ce dau sa se instaleze cel vechi tot 440 este instalat. Se mai poate face si in alt mod downgrade sau numa reinstalare win e musai.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dezinstalezi driverele placii ss2 si apoi cauti fisierele ramase in windows/system32 (fisiere ce au legatura cu ss2) le inlaturi si instalezi din nou placa.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top