Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default Kaon 570 Premiere

    Salut din nou

    O alta problema. Un prieten de data asta din Bucuresti are un Kaon 570.
    Omu' e vorbitor de limba germana are o antena prime focus de 1,4 m pe Astra 19,2 si ar vrea sa vada Premiere
    Intreaba daca e posibil si daca e posibil e cineva dintre voi dispus sa-l ajute ?
    El ar dori sa vada programe gen Discovery
    Categoric omul plateste.

    PS. Omul e sefu' meu, asa ca ......nu ma nenorociti.

    Costi

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acu o vreme nu mergea premiere pe kaon...decat premiere sport portal si premiere start. Nu stiu daca s-a "reparat" treaba, dar vezi aici daca gasesti ceva firmware pt versiunea de h/w a "prietenului" tau http://www.depo.shows.it/
    Sau mai citeste ce s-a mai scris la sectiunea Receptoare Kaon
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    533
    Posts Thanks / Likes

    Default Premiere

    Premiere nu merge pe Kaon 570 cu nici un soft.
    Deci iti trebuie un modul care programat cu ultimul soft deschide premiere.
    Ai de ales intre diablo,dragon sau t-rex modul.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Premiere nu merge pe Kaon. Daca are CI, ar putea rezolva problema cu un dragon cam (eu pe asta l-am testat si e ok, or mai fi si altele pe care merge).
    Pe de alta parte, la cat costa un dragon cam , iese mai ieftin daca-si cumpara un echolite nou.
    Gigel


  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigelsat View Post
    Premiere nu merge pe Kaon. Daca are CI, ar putea rezolva problema cu un dragon cam (eu pe asta l-am testat si e ok, or mai fi si altele pe care merge).
    Pe de alta parte, la cat costa un dragon cam , iese mai ieftin daca-si cumpara un echolite nou.
    Salut,

    Ai idee cam cat costa un dragon cam ? Si de unde as putea cumpara ?
    Apoi trebuie sa gasesc pe cineva care sa puna softul pe el
    In principiu ar dori sa foloseasca Kaon-ul dar nu exclude nici ideea cu Echosmart-ul 791.
    In concluzie omu vrea asa:
    Fie cumpara de la unul din voi un CAM "aranjat" il pune in Kaon si gata,
    fie cumpara un Echosmart plateste la voi instalare de soft si gata.

    Il ajuta cineva ?

    Costi

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default Premiere

    Ai Domnilor chiar nu vrea nimeni sa-l ajute pe sefu' ?
    ....chiar aici in buricu' targului ?

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi aici, poate il si "updateaza" baietii...
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top