Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Germany, la doi pasi de Rhein
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Question RTL Crime cu DBox2??

    Cum se face ca merge decodarea perfect cu SKyStar2 la RTL Crime (Astra) pe calculator dar la DBox2 nu se deschide. Folosesc DBox2 cu GLJ-Image si deschide fara problem pachetul Pr...si Pr...Star dar RTL Crime (cei drept din Arena) nu se deschide...desi cum spuneam cu SS2-ul merge perfect. Aveti vreo idee ce-mi lipseste?

  2. #2
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vreun rsa ceva pe acolo....si poate vreo cheie in minus.

    dar numai rtl crime nu il vezi?


  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Germany, la doi pasi de Rhein
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default RTL Crime

    Cu exceptia lui RTL Crime....restul canalelor se regasesc si in pachetul Pr..Star care poate fi deschis atit cu SS2 cit si cu DBox2-ul. Intimplator sau nu...canalul sus mentionat merge cu SS2 dar nu stiu cum sa fac sa-l vad si cu DBox-ul in sufragerie....nu numai la calculator. Pe DBox2 folosesc GLJ-Image cu decodare prin mgcamd (ultima versiune) si cu actualizarea cheilor online direct de pe siteul GLJ-ului. Deci vreo idee ce-i lipseste

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Ce sa lipseasca?
    Nu lipseste nimic.
    Sunt doua canale cu RTL Crime. Unul pe 12187H in pachetul Arena codat cryptoworks (momentan nu se vede cu chei) si 12070H in pachetul Pr. care merge ca si restul progr. Premiere.
    Ia verifica pe SS2 ce receptionezi si spune-ne si noua.
    E drept ca 12070H este mai greu de prins in Ro, dar ptr. Germany cred ca e OK.
    Am dreptate?

    Numai bine.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default Rtl Crime

    12187H in pachetul Arena codat cryptoworks. Asta a incetat sa mai existe de ieri.
    Iar pentru a receptiona cel in pachetul Thema trebuie facut un transp. scan aici
    12.070 H (SR 27500, FEC 3/4).

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Germany, la doi pasi de Rhein
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up RTL Crime

    Da aveti perfecta dreptate, exista un RTL Crime in Arena si unul in Prem.... Cum insa lista cu buchetul de canale (Lista Matze de pe GLJ-Image) nu continea si RTL Crime eu credeam ca-mi decodeaza canalul din pachetul Arena. Probabil va trebui sa-mi las comoditatea deoparte si sa fac si o scnare manuala la DBox ca sa gasesc canalul respectiv de la Prem... Mersi de ajutor.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top