Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Targoviste
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy humax digi+III-soft nou

    aseara am facut update la humax digi +III. o prima observatie este aceea ca acum al doilea receptor, la care era legat in loop humax-ul, nu mai merge pe polaritatea verticala.acum trebuie sa scot humaxul din priza pt a merge pe celalalt frecventele cu polaritate verticala. pana acum, cu vehiul soft, n-am avut probleme de genul acesta decat daca humaxul era pornit, insa in stand by mergea fara probleme

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cocolino View Post
    aseara am facut update la humax digi +III. o prima observatie este aceea ca acum al doilea receptor, la care era legat in loop humax-ul, nu mai merge pe polaritatea verticala.acum trebuie sa scot humaxul din priza pt a merge pe celalalt frecventele cu polaritate verticala. pana acum, cu vehiul soft, n-am avut probleme de genul acesta decat daca humaxul era pornit, insa in stand by mergea fara probleme
    Ups, pai pune celalalt in fata, dar asta asa era si pana acum , n-ai observat inca?
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Targoviste
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Ups, pai pune celalalt in fata, dar asta asa era si pana acum , n-ai observat inca?
    pana acum a mers. humaxul e dupa. tu pe care zici sa pun in fata. humaxul sau pe celalalt. o sa incerc si varianta inversa sa vad cum reactioneaza

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Targoviste
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca n-am explicat suficient de clar situatia. e vorba de un receptor fta si humaxul digi, ambele aflate in aceeasi camera, deci nu merg ambele in acelasi timp. humaxul e legat in loop la rec fta. problema apare pe receptorul fta pe care nu mai merg frecventele pe verticala dupa ce am facut update-ul. pana acum n-a fost nicio problema. cu humaxul in stanb by mergeau si acele frecvente. dupa update trebuie intrerupta alimentarea la humax sau scos din loop

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cocolino View Post
    cred ca n-am explicat suficient de clar situatia. e vorba de un receptor fta si humaxul digi, ambele aflate in aceeasi camera, deci nu merg ambele in acelasi timp. humaxul e legat in loop la rec fta. problema apare pe receptorul fta pe care nu mai merg frecventele pe verticala dupa ce am facut update-ul. pana acum n-a fost nicio problema. cu humaxul in stanb by mergeau si acele frecvente. dupa update trebuie intrerupta alimentarea la humax sau scos din loop
    Incercam sa-ti explic: si la mine daca te uiti la semnatura e exact asa, numaica semnalul intra in receptorul FTA din care am facut Loop Out in Humax III. Functioneaza perfect cand Humi e in stand by
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Targoviste
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Incercam sa-ti explic: si la mine daca te uiti la semnatura e exact asa, numaica semnalul intra in receptorul FTA din care am facut Loop Out in Humax III. Functioneaza perfect cand Humi e in stand by
    si la mine semnalul tot in rec fta intra din care am facut loop out in humax, si mergea perfect pana am facut update la humax. acum nu mai merge decat cu humaxul scos din priza sau scos din loop

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top