Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 1 of 1
 1. #1
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2006
  Location
  undeva in bahamas ... as vrea eu
  Posts
  828
  Posts Thanks / Likes

  Default Boom Are Bani ... Iar Imprumuturi :) Dar Acum vad ca si Plateste Instalatorii :)

  http://www.standard.ro/articol_17537...n_boom_tv.html
  Actionarii DTH Group investesc in Boom TV
  Azi de Sorina Iordan
  Platforma de televiziune de tip DTH (Direct to Home) Boom TV, detinuta de compania romaneasca DTH Television Group, intentioneaza sa se concentreze, in perioada urmatoare, pe dezvoltarea operatiunilor, ca urmare a investitiei facute de fondul de investitii Livermore Investments in DTH Television Group, prin achizitia a 15% din actiunile companiei.

  Potrivit unui comunicat preluat de presa israeliana, fondul de investitii Livermore a platit 9,6 milioane de euro pentru 15% din companie, evaluand astfel Boom TV la 64 milioane de euro.

  Constantin Druica, unul dintre actionarii DTH Television Group, a explicat ca acele 15 procente au fost cedate fondului Livermore de companiile Milomor si Elran Investments, din Israel, si de compania britanica de investitii RP Capital, fiecare cate 5%. Acestea vor ramane in continuare in actionariatul DTH Television Group. Banii obtinuti din cedarea celor 15 procente vor fi reinvestiti in dezvoltarea companiei, unul dintre cele mai sigure proiecte de dezvoltare fiind lansarea canalului propriu Boom Music, a explicat Constantin Druica.

  “Se lanseaza proiectul Boom Music, iar asta inseamna investitii in programe, in tehnica si extindere de satelit”, a explicat el. In prezent, Boom TV are zece canale proprii, cea mai mare parte fiind specializata pe filme de anumite genuri: Boom Action, Boom Comedy, Boom Classic, Boom Drama, Boom Indian, Boom Cinema 1, Boom Cinema 2, Boom Sport One (canal de sport), Boom Secrets (canal erotic) si Boom Hop! (post pentru copii). Potrivit Consiliului National al Audiovizualului, compania DTH Television Group mai detine licente pe care nu le-a pus inca in functiune. Acestea sunt pentru posturile de televiziune Boom Cinema 4,precum si pentru un post radio, care se va numi Boom FM.

  Livermore este o companie fondata in anul 2002, inregistrata in Insulele Virgine Britanice (BVI) si listata la Bursa din Londra.

  Noam Lanir, directorul executiv al Livermore, a declarat ca investitia in compania DTH reprezinta increderea pe care fondul de investitii o are in modelul de business al DTH si in capacitatea echipei manageriale de a duce la cresterea rapida a companiei.

  Potrivit publicatiei israeliene Globes Online, Livermore va mai furniza pentru compania DTH un imprumut. Anterior, fondul de investitii Elran a acordat companiei DTH un imprumut de 16 milioane de euro si a furnizat unei banci romanesti o garantie de 1,2 milioane de euro pentru a sprijini o linie de credit deschisa de DTH Television Group la banca respectiva.

  Livermore si DTH s-au inteles, de asemenea, ca, in cazul in care DTH nu obtine o investitie suplimentara de 8,5 milioane de euro de la o alta sursa, pana la sfarsitul lunii ianuarie 2008, actionarii companiei, inclusiv Livermore, sa acorde companiei DTH un imprumut de cinci milioane de euro pana la jumatatea lunii februarie 2008. Actionarii vor participa la imprumut in proportia actiunilor detinute in companie.

  In urma tranzactiei, actionarii DTH Television Group sunt fondul de investitii britanic RP Capital Group - cu 32% din actiuni, Elran Investments (Israel) - cu 27%, Livermore - cu 15%, Milomor (Israel) - cu 12%, si angajatii Boom TV si investitorii privati, care detin impreuna 12% dintre actiuni.

  PS Am reziliat de mult contractul de instalari si spre surpriza mea azi am constatat dupa luni de asteptare ca au platit pana la ultimul leu asa ca poate aveti aceeasi bafta ..
  Last edited by lukas75; 5th November 2007 at 21:43. Reason: ed

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top