Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    pitesti
    Posts
    217
    Posts Thanks / Likes

    Default Eroare de pozitionare

    In urma cu 4 ani am montat la un coleg o instalatie cu Strong si montura H-H.Acum citeva luni au inceput sa apara erorile in functionarea monturii si am pus asta pe seama uzurii angrenajului. Am schimbat montura cu una noua, dar dupa citeva saptamini erorile au reaparut.Am schimbat si receptorul cu unul nou,Opticum pe care il aveam la indemina dar iar au aparut erorile. V-ati confruntat cu aceasta situatie vreodata, si care credeti ca ar putea fi motivul? Multumesc.

  2. #2
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cand spui erori la ce te referi , la faptul ca diseqc-ul nu pozitioneaza antena acolo unde trebuie ......antena nu urmareste orbita ......fii mai explicit

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    pitesti
    Posts
    217
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa ce am memorat satelitii de la 62E la 30W cu diseq-ul si am verificat de citeva ori daca nu sunt erori de pozitionare, deci vedeam programele de pe toti satelitii memorati, in timp, motorul nu se mai fixa chiar pe pozitia memorata si abaterea era suficienta sa atenueze semnalul pina la disparitie.

  4. #4
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai incercat sa pui alt lnb?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E cumva Strong din seria 6xxx?....daca da e clar..problema de soft necorectata in totalitate in nicuna din versiunile soft ulterioare ..pana acum nu am intalnit niciunul din aceasta serie care sa functioneze ok cu montura HH....

    ..cu vechiul 4355 Ev aveam memorati vreo 30-35 sateliti si meregea luni de zile fara probleme...
    ..cu cele din seria 6xxx cel putin la primele softuri memorai 2 sateliti si la al treilea memorat..pierdea una din primele 2 pozitii..
    ..au fost oarecum corectate problemele prin update-ri ..dar..nu in totalitate...trebuia recurs la tot felul de "artificii"...memorati satelitii in ordine stricta stanga-dreapta, fara a reveni ulterior cu ajustari...etc...

    ...si acum am pe "constiinta" un prieten caruiam i-am recomandat un 6125 cu HH...practic cam la 3-4 saptamani trebuie sa-i reajustez pozitiile memorate..i-am lasat doar 3 sateliti in lista (W2, Sirus si Intel 10.02)....si intotdeauna Sirus si Intelul se deplaseaza cu 1-2 grade spre stanga dupa ceva timp...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    pitesti
    Posts
    217
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Era seria 4000 , si oricum Opticum ce are ca face acelasi lucru, mi se pare fara o explicatie logica, si nici unul din receptoare nu are softul schimbat.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top